Aktuelle kurser for lærlinge

MFD Ungdom afholder to kurser om året for medlemmerne. Ét om foråret i Odense og ét om efteråret i Vingsted. Fælles for begge kurser er, at det er MFD Ungdom selv, som sætter programmet - og at det er fedt at være med!

Odense-kurset giver dig mulighed for at dykke ned i dit fag og nørde igennem, mens Efterårskurset er en god portion socialt samvær, nye mennesker og stærke udfordringer.

Vingsted-kurset 2018

Den 28.-30. september 2018 gør vi det igen!   -  MFD Ungdom har endnu engang stablet et fedt kursus sammen til dig. Som lærling er det gratis at deltage i weekendkurset i Vingsted Kursus- og Konferencecenter.

Her kan du blandt andet blive klogere på: 

1. Arbejdsskade   – mit liv efter skaden

2. Den svære samtale  – lær at takle de svære emner 

3. Tjek din lønseddel  – lær hvordan du undgår at blive snydt for løn, pension og feriepenge m.m.

4. ArcheryAttack  2 hold mod hinanden med bue og pil som våben. Mere info

5. Fun Fast Money Spillet der handler om, at handle, bytte og sælge Mere info

6. Team Competition  BumberBall, KanoRæs, Big Swing, Laserskydning Mere info 

Lørdag aften vil der, traditionen tro, være fest. Årets tema er ”Candyland” - Så kom i dit mest sukkersøde outfit, hvis du har lyst. Udklædt eller ej så bliver det en fed aften.

Malerforbundet betaler din deltagelse, transport, indkvartering og sørger for at du får noget at spise og drikke undervejs.

Tilmeld dig her senest 27 august 2018

 

 

Se videoer fra de tidligere år
Du kan nedenfor se videoerne fra tidligere års kurser - og husk, at der er mere, hvor det kommer fra på vores Facebook-side.

 

 

 

 

 

 

Development: Hjemmesider.dk