Kurser til tillidsvalgte

Er du tillidsvalgt i Malerforbundet? For eksempel som tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant, klubformand eller kasserer, så har du adgang til Fagbevægelsens Interne Uddannelser: FIU-kurserne. Malerforbundet har udvalgt en bred vifte af FIU-kurser til dig, som vi håber, du vil gøre brug af.

FIU-kurserne er med til at:

Har du ikke tidligere deltaget i Malerforbundets grundkursus for tillidsvalgte, vil vi anbefale, at du starter med et grundkursus. Det kan du læse mere om nedenfor samt få information fra din lokale afdeling. Tilmelding til FIU-kurser og grundkurser skal ske gennem din lokale fagforening.

Du finder aktuelle FIU-kurser for 2020 her

Tag på Malerforbundets grundkursus for tillidsvalgte

Malerforbundets grundkursus henvender sig til: Tillidsvalgte bygningsmalere, autolakerere og skilteteknikere.

Hvorfor starte med dette kursus?
Når du er tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant er det ikke ensbetydende med, at du skal løse alle problemerne på din arbejdsplads alene. Grundkurset handler om, hvordan du sikrer dig dine kollegers opbakning, og hvordan du kan tage arbejdspladsens udfordringer op i fællesskab med dine kolleger.

På kurset vil vi arbejde med, hvordan du involverer dine kollegaer, så du har opbakning til forhandlinger og beslutninger. Du møder andre malere, der står i samme situation som dig. Det giver dig mulighed for at få et stærkt netværk og dele erfaringer med andre i samme båd.

Grundkursets varighed:
Du er på skolebænken i 2 x 1 uge med cirka fem ugers mellemrum.  Det betyder, at du er færdig med grundkurset inden for max to måneder.

Du kommer til at arbejde med:

Undervisningsform:
Vi tager udgangspunkt i de udfordringer og problemer, som du står med på arbejdspladsen. Undervisningen veksler mellem underviseroplæg, projekter og opgaver, der løses individuelt eller i grupper.

Hvor og hvornår:
Grundkurserne ligger tidligt forår og sent efterår. De afholdes enten på Sjælland eller i Jylland. Spørg i din afdeling, hvor og hvornår der afholdes næste grundkursus.

Aktuelle grundkurser 2020:

Tilmelding sker via din lokale afdeling 

Development: Hjemmesider.dk