AMR 19 årshjul

Nedenfor finder du årshjulet for AMR 2019, som viser de centrale signaturaktiviteter. Forhåbentlig kan hjulet give dig et overblik over AMR 2019 samt inspiration til egne AMR-aktiviteter i løbet af året:

 

Juni – AMR 2019 på folkemøde
Folkemødet på Bornholm er stedet, hvor årets vigtige emner og fremtidens tendenser bliver bragt op og diskuteret på tværs. Så selvfølgelig er AMR 2019 også på folkemødet. Kom og mød seje arbejdsmiljørepræsentanter og diskuter fremtidens arbejdsmiljø. Det nærmere program er stadig under udvikling, men vil på sigt kunne findes her.

August – Undtagelsen: En film om mobning (Uge 34 & 35)
I august rammer et vigtigt arbejdsmiljøemne de danske biografer gennem en stor ny dansk spillefilm. Christian Jungersens bestseller ”Undtagelsen”, som skildre mobning i sin rene form, er nemlig blevet filmatiseret, og AMR 2019 hjælper med at arrangere en række særforevisninger for det lokale AMR-arbejde rundt omring i landet. 

December – AMR 2019 stormøde (12/12)
Den 12. december afholdes AMR-stormøde i Odense for flere tusinde arbejdsmiljørepræsentanter. Her skal der i fællesskab gøres status på alt det gode lokale arbejdsmiljøarbejde, der er gjort i hele landet gennem AMR 2019, og der skal lægges retning for det fremtidige arbejde. Følg med her på hjemmesiden, hvor der løbende vil komme mere information.

Development: Hjemmesider.dk