Bliv medlem

Er du bygningsmaler, autolakerer eller skiltetekniker? Så er Malerforbundet den helt rigtige fagforening for dig. Vi forhandler din overenskomst, vi kender din arbejdsgiver og branchen, vi rådgiver dig om arbejdsmiljøreglerne og hjælper dig med at finde det helt rigtige efteruddannelseskursus. Du kan melde dig ind lige her.

Ud over alt det faglige får du også en række medlemsfordele, når du er medlem hos os. For eksempel adgang til over 1.000 rabataftaler med LO Plus-kortet, billige forsikringer i Alka og ferielejlighed i Berlin. Alt det kan du læse mere om her.

Hvad koster det at være medlem i Malerforbundet?
Dit kontingent afhænger af fire ting:

-Din arbejdssituation: Er du udlært eller lærling?
-Vil du være medlem af vores a-kasse: BFA?
-Ønsker du at indbetale til efterløn?
-Og vil du gerne have en livsforsikring for bare 15 kroner om måneden gennem Alkas gruppeliv?

I skemaet kan du se, hvad du har af muligheder i forhold til de fire punkter:

Du bestemmer selv, hvilken model du vil have. Vi anbefaler, at du er med både i fagforeningen og i vores a-kasse, fordi du med et a-kassemedlemskab er sikret dagpenge, hvis du bliver ledig. Desuden får du en gratis lønforsikring, når du er medlem begge steder.

Malerforbundet er det, man kalder en rigtig fagforening. Det er vi, fordi vi er malere for malere, der kender din uddannelse, dit fag og dine muligheder. Sammen med arbejdsgiverne forhandler vi din overenskomst, og vi har adgang til Arbejdsretten, hvis der skulle opstå en uenighed med din mester. Det kan Krifa og Det Faglige Hus ikke tilbyde dig. Det er derfor, at vi ikke kan gøre det lige så billigt som de gule - til gengæld er vores hjælp langt bedre, fordi vi kender dit fag, din arbejdsgiver og dine rettigheder.

Development: Hjemmesider.dk