Få rabatter og billig forsikring gennem Malerforbundet

FÅ RABAT MED LO PLUS
Dit medlemskort til Malerforbundet er også et LO Plus-kort.LO Plus-medlemskortet giver dig rabatter i mere end 1.300 butikker landet over. Du får automatisk medlemskortet tilsendt, når du melder dig ind i Malerforbundet. På LO Plus' hjemmeside kan du se, hvor du kan få rabat, og hvor meget du sparer med medlemskortet. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev og få besked, når der er indgået nye rabataftaler. Derudover finder du også information om, hvordan LO Plus behandler dine persondata på hjemmesiden.

Få medlemskortet på mobilen
Download dit medlemskort til telefonen med app’en ’LO Plus Medlemskort’. Med app’en på telefonen har du altid Malerforbundet og dine rabatfordele lige ved hånden. Send en sms med teksten ”KORT” til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster almindelig sms-takst. Du kan også selv finde app’en i Google Play eller App Store.

MasterCard og medlemskort i et
Du har som medlem af Malerforbundet også mulighed for at få et LO Plus-guldkort, som er et kombineret MasterCard og LO Plus-medlemskort. Med LO Plus-guldkortet får du både rabat og har mulighed for at få rentefri kredit i op til 52 dage. Kortet koster 0 kroner i oprettelse og 0 kroner i årsgebyr. Læs mere om LO Plus-guldkortet på www.loplus-guldkort.dk.

Har du mistet dit medlemskort?
Har du mistet dit medlemskort, eller vil du genbestille de? Så kan du kontakte LO Plus alle hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00 på telefon 70 10 20 60. LO Plus kan sørge for at spærre dit medlemskort og udstede et nyt til dig. Du skal have dit medlemsnummer og/eller personnummer parat, når du ringer.

BILLIG FORSIKRING HOS ALKA
Malerforbundet har forhandlet en aftale med Alka, som sikrer alle medlemmer en familie- og indboforsikring med ekstra god dækning. For eksempel er der ikke loft over værdien af dit samlede indbo, som hos andre forsikringsselskaber. Forsikringen dækker alle i din husstand og har navnet ’Forbunds Indboforsikring’.

Forbundsindboforsikringen består af en grundpakke med følgende dækninger:

Du kan læse mere om forbundsindboforsikringen her.

Saml dine forsikring og få 10 procent rabat
Ved at samle alle dine øvrige forsikringer hos Alka kan du opnå endnu større besparelser. Ud over den fordelagtige forbundsindboforsikring tilbyder Alka 10 procent rabat på alle øvrige forsikringer.

Ekstra rabat til unge medlemmer
I samarbejde med Alka tilbyder Malerforbundet et særligt tilbud til dig, som er medlem og mellem 18 og 29 år. Du kan nemlig tegne en særlig ungdomsforsikring fra 83 kroner om måneden (2018-pris*).

Læs mere på Alkas hjemmeside eller kontakt din afdeling for yderligere information.

GRATIS RÅDGIVNING OM TESTAMENTE OG ÆGTEPAGT
Som noget nyt kan du som medlem af Malerforbundet oprette et juridisk gyldigt testamente, ægtepagt, samejekontrakt og få økonomisk rådgivning helt gratis gennem Testaviva og Arbejdernes Landsbank.  

Testaviva.dk er en ny og spændende online platform, hvor du kan tage stilling til vigtige ting som testamente, værdier, gæld eller hvad der skal ske, hvis du skal skilles. Alt bøvlet er fjernet for at gøre det så enkelt som overhovedet muligt at oprette og gemme juridiske dokumenter digitalt og sikkert.

I langt de fleste tilfælde vil du kunne klare det hele selv via platformen, men har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, kan du som medlem oven i købet få op til fem timers juridisk rådgivning - helt gratis. Besøg Testaviva her.

 

Development: Hjemmesider.dk