Feriefondens lejlighed i Berlin

Det koster kun 3.000 kroner at leje ferielejligheden i en uge. Og der er plads til hele seks personer.

Nu kan du udforske Berlin – med base i en lejlighed, du kan leje via Malerforbundet

Har du lyst til en uges storbyferie i Berlin? Du har mulighed for at leje en 3-værelseslejlighed med seks sengepladser i det charmerende og hippe Prenzlauer Berg midt i det gamle Østberlin.

Lejligheden udlejes fra mandag til mandag, og prisen er 3.000 kr. inklusiv slutrengøring og sengelinned. Derudover skal du betale et depositum på 500 kroner, som tilbagebetales, når nøglen er returneret til forbundet.  I tilknytning til lejligheden er der fine parkeringsforhold, og lejligheden ligger cirka 20 minutter fra centrum, hvis man kører med sporvogn eller S-Bahn.

Da ferieboligen ligger i en beboelsesejendom, forventer de øvrige beboere, at man som gæst opfører sig stille og roligt. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr eller ryge indendørs.

Ledige uger 2021:   33, 34, 35, 39, 40,  43, 44, 45,  50, 51.

 

Forbehold: Det er af myndighederne i Berlin vedtaget, at det ikke er tilladt at udleje lejligheder til ferieformål efter 1. maj 2016. Malerforbundet har sammen med andre forbund og feriefonde søgt dispensation fra dette forbud. Vi afventer nu en afgørelse fra de tyske domstole. Indtil videre udlejer vi på normal og lovlig vis vores ferielejlighed. Men alt efter, hvad de tyske myndigheder bestemmer, risikerer vi at måtte annullere reservationer af lejemålet. Vi vil i disse tilfælde kontakte vore medlemmer direkte. Vi opdaterer løbende om sagen her.

Ansøg om ferie i Berlin

Ja, jeg er interesseret i at leje forbundets lejlighed i Berlin