• Malerforbundet hjælper dig med gode råd og vejledning, hvis du skal på barsel
  • Takket være Malerforbundets overenskomst har du som kommende forældre en række rettigheder i forbindelse med din barsel.

Gravid i malerbranchen - hvad nu?

Først og fremmest tillykke med din graviditet. Malerforbundet har gennem tiden sikret dig, som snart skal være forældre, en masse gode rettigheder gennem vores overenskomster.

I din overenskomst vil det fremgå, hvilke særlige regler/rettigheder der gælder for dig, hvis du skal på barsel. Vær opmærksom på, at reglerne/rettighederne kan variere afhængigt af, om du er ansat på overenskomsten med Danske Malermestre/Dansk Byggeri, Industriens Overenskomst eller AutoBranchens ArbejdsgiverForening.

Skal du være forældre i den nærmeste fremtid, så kontakt din tillidsrepræsentant eller din lokale afdeling i Malerforbundet. De kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til barselsreglerne i din overenskomst.

Her på siden (til højre) kan du downloade vores folder "Gravid i malerfaget", som giver dig svar på alle de spørgsmål, love og regler, der gælder, når du er gravid. Er du autolakerer, har Industriens Branchemiljøråd desuden lavet en folder om graviditet og arbejdsmiljø, som du med fordel kan læse med i. Den kan du også downloade her på siden.

 

Development: Hjemmesider.dk