Aktuelle kurser for lærlinge

MFD Ungdom afholder to kurser om året for medlemmerne. Ét om foråret i Odense og ét om efteråret i Vingsted. Fælles for begge kurser er, at det er MFD Ungdom selv, som sætter programmet - og at det er fedt at være med!

Odense-kurset giver dig mulighed for at dykke ned i dit fag og nørde igennem, mens Efterårskurset er en god portion socialt samvær, nye mennesker og stærke udfordringer.

Odense-kurset 2018
Den 20.-22. april gør vi det igen i Odense. MFD Ungdom har endnu engang stablet et fedt kursus på benene til dig, som er lærling og medlem. Det er gratis at deltage, og som altid kan du vælge mellem fem forskellige værksteder. OBS: Tilmeldingen er lukket den 3. april 2018.

1) Farver og kreativitet: Her arbejder vi kreativt med moderne sammensætning af farver og med mulighed for at krydre farverne med forskellige slagmetaller.

2) Lav dit eget tapet: Her får du mulighed for at lave dit helt eget tapet design. Du vil lære, hvordan du tegner og skærer en skabelon med det færdige design og derefter udarbejder en færdig tapetbane. Der vil også være mulighed for at arbejde dekorativt og kreativt med færdige tapeter, og du vil få lært, hvordan du laver en usynlig reparation i forbindelse med en skade på et opsat tapet.

3) Autopolering: Kom og lær, hvordan du sliber, polerer og fjerner fejl efter lakering. Vi skal også arbejde med sammenpolering af udsprøjtning ved reparation samt lygtepolering og meget mere.

4) Folieværkstedet: Lær at lægge folie på en masse forskellige emner. Kun fantasien sætter grænser.

5) Skilteværkstedet: Lær de gamle skilteteknikker, som blev brugt, før der fandtes computere, og alt håndværk blev skabt i hånden.

Se videoer fra de tidligere år
Du kan nedenfor se videoerne fra tidligere års kurser - og husk, at der er mere, hvor det kommer fra på vores Facebook-side.

 

 

 

Development: Hjemmesider.dk