• Kom med MFD Ungdom på kursus og mød en masse andre, der også er ved at uddanne sig til bygningsmaler, skiltetekniker og autolakerer.

Aktuelle kurser for lærlinge

MFD Ungdom afholder to kurser om året for medlemmerne. Ét om foråret i Silkeborg og ét om efteråret i Vingsted. Fælles for begge kurser er, at det er MFD Ungdom selv, som sætter programmet - og at det er fedt at være med!

Silkeborg-kurset giver dig mulighed for at dykke ned i dit fag og nørde igennem, mens Efterårskurset er en god portion socialt samvær, nye mennesker og stærke udfordringer.

______________________________________________________________________

Vingsted Kursus 2020

Kom med på årets fedeste lærlingekursus!

Det foregår fra fredag den 9. oktober til og med søndag den 11. oktober i Vingsted. Her vil der i løbet af weekenden være workshops, sjove events samt hygge og fest sammen med ca. 70 andre lærlinge.

Workshops, der gør dig klogere

I år kan du vælge imellem følgende workshops:

Psykisk arbejdsmiljø

Hvad er psykisk arbejdsmiljø?

Vi har brug for god læring, faglig stolthed og gode kollegaer, der vil faget og tager lærlingene alvorligt. Det hele er medvirkende til psykisk godt arbejdsmiljø.

Pension - er det kun noget for de gamle?

Hvad bør du være opmærksom på som ung? Og hvordan gør du brug af sundhedsordningen?

Efteruddannelse

På denne workshop vil du få indblik i, hvilke efteruddannelsesmuligheder du har, mens du er elev og når du er færdig med din uddannelse. Du vil få indsigt i, hvilke kurser der findes, hvordan du søger, hvilke steder du kan søge mv.

Overenskomst – hvordan er det nu lige med mine rettigheder?

I denne workshop ser vi nærmere på spillereglerne for vores arbejdsliv.

Olympiaden, der udfordrer dig

Lørdag eftermiddag står den på teambuilding, hvor I sammen i mindre hold skal løse en række sjove og kreative opgaver. Temaet er Olympiaden – men bare rolig, der er kun tale om hyggelige aktiviteter, hvor alle uanset kondition kan være med. Men husk praktisk tøj!

Tilmeld dig senest mandag den 7. september!

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående skema.  

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med nærmere information.

Vi tager alle forholdsregler i forhold i COVID-19. Både ophold og workshops vil tilrettelægges forsvarligt og efter myndighedernes gældende anbefalinger.

Development: Hjemmesider.dk