Aktuelle kurser for lærlinge

MFD Ungdom afholder to kurser om året for medlemmerne. Ét om foråret i Odense og ét om efteråret i Vingsted. Fælles for begge kurser er, at det er MFD Ungdom selv, som sætter programmet - og at det er fedt at være med!

Odense-kurset giver dig mulighed for at dykke ned i dit fag og nørde igennem, mens Efterårskurset er en god portion socialt samvær, nye mennesker og stærke udfordringer.

Tilmeld dig nu Vingsted-kurset 2019!

Tilmeldingen til årets Vingsted-kursus er nu åben, og igen i år har vi gjort vores ypperste for at sammensætte et program, som du får noget ud af både socialt og fagligt. Der vil som altid være et udvalg af workshops samt en masse fællesaktiviteter, og traditionen tro slutter kurset naturligvis af med fest lørdag i aften. I år med farmer-tema - Howdy!

Udfyld og indsend skabelonen nedenfor senest den 6. september 2019. Du vil modtage nærmere info om kurset senest to uger før. Indtil da kan du følge MFD Ungdom og give os et like på facebook.

_____________________________________________________________________________

Kom med, når 100 lærlinge fra bygningsmaler-, autolakerer- og skilteteknikeruddannelsen slår hovederne sammen, bliver klogere og holder en god fest i Vingsted den 4.-6. oktober 2019. Vi lover dig - du har ikke lyst til at gå glip af det!

Development: Hjemmesider.dk