Aktuelle kurser for lærlinge

MFD Ungdom afholder to kurser om året for medlemmerne. Ét om foråret i Odense og ét om efteråret i Vingsted. Fælles for begge kurser er, at det er MFD Ungdom selv, som sætter programmet - og at det er fedt at være med!

Odense-kurset giver dig mulighed for at dykke ned i dit fag og nørde igennem, mens Efterårskurset er en god portion socialt samvær, nye mennesker og stærke udfordringer.

Tilmeld dig Efterårskurset nu!
MFD Ungdoms næste kursus er Efterårskurset den 22.-24. september 2017 i Vingsted. Tilmeldingen er åbnet, og du kan tilmelde dig lige her. Det koster ikke noget at deltage, men når du tilmelder dig, vil du blive bedt om at lægge et depositum på 100 kroner. Malerforbundet trækker kun pengene fra din konto, hvis du - trods tilmelding - ikke dukker op til kurset. 

Årets program giver dig sundhed og ræs
Som altid på Efterårskurset skal du, når du tilmelder sig, vælge, hvilke workshops du gerne vil deltage i. Årets program byder på flere muligheder, som du kan se her:

Runde #1 fra kl. 09.00-12.00:
Workshop 1: Pas på dig selv - og bliv en glad pensionist! Få gode råd, tips og tricks fra Arbejdsmiljøhuset til, hvordan du får et bedre, fysisk arbejdsmiljø. Og lad PensionDanmark gøre dig klogere på din pensionsopsparing, så du har noget til at forsøde livet med, når du bliver 70.

Workshop 2: Førstehjælp på byturen. Hvad skal man gøre, hvis en ven har fået alt for meget at drikke? Eller hvis nogen har proppet noget i din drink? Dansk Folkehjælp giver førstehjælp, der kan bruges, hvis en god tur i byen ender skidt.

Workshop 3: Lær at håndtere en konflikt. Alle mennesker er forskellige og på en arbejdsplads, hvor man går op og ned ad hinanden, kan det blive særlig tydeligt. Så hvordan håndterer man bedst forskellighederne? Og hvis du er kommet i klammeri, hvad gør du så?

Runde #2 fra kl. 14.00-17.00:
Workshop 1: Play & Fun. Vær med til teambuilding, der kræver seriøst samarbejde, koncentration og masser af grin!

Workshop 2: Escape House. Find din indre detektiv frem, og følg ledetrådene.

Workshop 3: Team Compete. Hvem kan ræse hurtigst? Hvem er bedst til at skyde? Og hvem rammer præcist? Kom med, når vi konkurrerer alle mod alle.

Se videoer fra de tidligere år
Du kan nedenfor se videoerne fra tidligere års kurser - og husk, at der er mere, hvor det kommer fra på vores Facebook-side.

Se videoen fra Odense-kursus 2016:

 


Se videoen fra Efterårskurset i Vingsted: