Deltag i årets LO Plus-julekalender

Oprettet: 21.11.2017

... Og vind fede præmier!

Dit medlemskort er også et LO Plus-kort, som giver dig adgang til over 1.300 rabataftaler i hele landet og masser af fede konkurrencer. Julen 2017 er ingen undtagelse, og traditionen tro har LO Plus igen lavet deres julekalender, hvor du kan deltage og vinde flotte præmier fra LO Plus og deres samarbejdspartnere.

Julekalenderen starter selvfølgelig 1. december og kører helt frem til juleaften. Hovedpræmien er et rejsegavekort på 20.000 kr. til leje af en feriebolig hos NOVASOL.

Du deltager ved at tilmelde dig konkurrencen her.

Sådan foregår julekalenderen:
Hver dag fra den 1.-24. december modtager du som deltager en e-mail med et link til dagens låge. Heri skal du svare på dagens spørgsmål. Hver gang du svarer, optjener du et lod i puljen til lodtrækningen af hovedpræmien den 24. december.

NYT I ÅR
Alle, der tilmelder sig inden den 30. november kl. 23:59, får ti ekstra lodder i puljen til lodtrækningen om hovedpræmien.

Har du smidt dit medlemskort væk?
Så download app'en LO Plus Medlemkort til din smartphone. Med app'en får du dit LO Plus-kort lige ved hånden, og du får samtidig adgang til alle de rabataftaler, der er lige i nærheden af dig.

LO Plus-app'en fås både til iPhone, Android- og Windows-telefoner. Send en SMS med teksten KORT til 1999, og modtag et link til download. Det koster almindelig sms-takst.

Læser du det her på din smartphone, kan du hente app'en ved at trykke her.

Development: Hjemmesider.dk