Brug dit medlemskab til at få rabat hele sommeren!

Oprettet: 11.07.2017

Som medlem af Malerforbundet er du også medlem af LO Plus. Og det giver dig mulighed for at nyde sommeren med gode rabatter på oplevelser i hele landet.

LO Plus-medlemsarrangement på Bakken
Søndag den 20. august holder LO Plus et særligt arrangement på Bakken for alle medlemmer. Tag hele familien med på Bakken, og få turbånd og frokostbuffet til en god pris. Der er lagt op til en hyggelig dag med forlystelser, mad og sceneoptræden fra Monster & Joakim samt Ida Corr. Du kan som medlem købe op til fem billetter (dig selv inklusiv).

Billetpriser:
199 kroner pr. voksen for turbånd og buffet.
179 kroner pr. barn (under 12 år) for turbånd og buffet.
Læs mere om eventet og billetbestilling her.

Spænding i LEGOLAND® for hele familien
Prisen er skaleret ned, men det er oplevelserne i LEGOLAND® heldigvis ikke. Læg nakken tilbage, og oplev fem af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til fem af verdens højeste bygninger. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wow-effekten. Mærk også det ultimative sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, eller vov jer ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb.

I ferien er prisen 250 kr. pr. billet. Du sparer op til 109 kroner. Du kan som medlem købe helt op til seks billetter – så tag bare hele familien med.

BonBon-Land
Kun en time syd for København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien. BonBon-land byder på masser af forlystelser til børn og voksne i alle aldre. Du kan give dig i kast med Svend-Svingarm, Vildsvinet, Hundeprutten eller Mågeklatterne. BonBon-Land har også spændende events hver uge hele sommeren, så der venter jer timevis af underholdning.

Som LO Plus-medlem får du 30 procent rabat på dagsprisen, når du køber billetter online her.

25 procent på vin leveret til døren
Skal du nyde de lyse sommernætter hjemme på terrassen? Så gå ikke ned på rosé! Hos vinivinita.dk får du 25 procent rabat på hele vinsortimentet i webshoppen. Her finder du kvalitetsvine og får value for money. I udvalget finder du både rød, hvid og rosévine. Få vinene bragt lige til døren, og spar slæbet!

Oplev forlystelsesparken Brændesgårdshaven med 20 procent i rabat
Går turen forbi Bornholm? Så husk at bruge din LO Plus-rabat i Brændesgårdshaven. Haven blev åbnet for publikum i 1933 og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch-idyl, men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i blandt andet deres badeland. Få 20 procent rabat på entré, billetter og sæsonkort i Brændesgårdshaven på Bornholm.

Shell-velkomstrabat
Skal du på køreferie eller bare på tur med bilen? Du får altid rabat på benzinen med et Shell Card, men til sommer er der en ekstra god rabat at hente for nye Shell Card-holdere.

Lige nu får du som LO Plus-medlem en gratis bilvask og 30 øre pr. liter benzin og 40 øre pr. liter diesel, du tanker, i velkomstrabat de første to måneder. Herefter gives en fast rabat på 17 øre pr. liter benzin og 22 øre pr. liter diesel. Læs mere om Shell Card og velkomstrabatten her.

Smuttur med Detur
Havde du planlagt en dejlig sommerferie hjemme, men så blev den danske sommer alligevel ikke som håbet? Så får du 5 procent på alle Deturs rejser inklusiv tilbudsrejser. Detur tilbyder charterferie med direkte fly til Tyrkiet, Grækenland, Grand Canaria og Egypten. Med Detur får du et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller både med og uden All Inclusive i alle kategorier.