Spar penge i julen med LO Plus

Oprettet: 06.12.2017

Få råd til mere i julen med LO Plus. Vi har samlet inspiration til julens gaver, transport eller juleoplevelser, hvor du får rabat med dit LO Plus-medlemskab.

Få 10 procent rabat hos alt fra Bahne
Mangler du noget til kvinden eller hjemmet? Så finder du det stensikkert hos Bahne. Hos Bahne har de et stort sortiment af boliginteriør, køkkenudstyr, mode, sko og accessories. Du får 10 procent – også på de nedsatte varer. Hvad enten du vil købe i ro og mag bag skærmen derhjemme eller gå ned i forretningen og blive inspireret, kan du handle med rabat.

Læs mere og bestil her.

Spar 20 procent på den personlige julegave med CEWE fotoprodukter
CEWE tilbyder mange forskellige typer af fotoprodukter. Du finder her den populære CEWE FOTOBOG, hvor dine billeder printes direkte i en bog. Eller du kan lave personlige billeder til dit hjem, lave invitationer, fremkalde dine billeder, lave en fotokalender og meget mere.

Læs mere og bestil her.

Få 10 procent på festtøjet hos Zalando
Julen er som bekendt hjerternes fest, og det betyder nye kjoler til garderoben. Kom tøjkrisen til livs med både julekjolen og nytårsoutfittet. Du finder et bredt sortiment til hele familien på Zalando.dk 

Læs mere og bestil her.

Få 20 procent rabat på shows med Danmarks sjoveste komikere
Skal gaven bringe et smil på læben hos den du elsker, eller er du I tvivl om, hvad du skal give til personen der har alt? Så er oplevelser den rette vej frem! Med FBI kan du købe billetter til stand-up shows og Comedy Zoo i Aarhus og København med 20 procent rabat.

Læs mere og bestil her.

Fast lav pris på lækre gadgets fra Philips
På www.philips-butikken.dk finder du de nyeste produkter fra Philips. Her finder du den perfekte gave til hele familien: barbermaskinen til far, babyalarmen til de nybagte forældre, bluetooth-højtaleren til alle, køkkenmaskinen til mor og hovedtelefoner til teenageren.

LO Plus-medlemmer får specialpriser på alle produkterne og meget mere!

Læs mere og bestil her.

Få 10 procent på vinterdæk til bilen
Få 10 procent rabat hos Super Dæk Service. De forkæler din bil med alt fra for eksempel nye dæk, olieskift, til klargøring og syn samt meget mere. Super Dæk Service finder du 62 steder i Danmark.

Skal du leje bil til julen? Få op til 15 procent rabat hos Sixt Biludlejning
Hvis du planlægger at leje bil i julen, kan du med fordel gøre det hos Sixt Biludlejling. Som LO Plus-medlem får du nemlig op til 15 procent rabat på billig billeje både i Danmark og udlandet.

Se det store udvalg af lejebiler, og book her.

Development: Hjemmesider.dk