Efteruddannelse? Få overblik over dine muligheder

Oprettet: 30.08.2019

Få det fulde overblik over dine efteruddannelsesmuligheder i MALKOM - Malerbranchens Kompetenceudviklingsfond på et nyt efteruddannelsessite – og bliv en mere værdifuld medarbejder.

Efteruddannelse er vejen frem mod et bedre job og større jobsikkerhed. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder og udbygger dine kompetencer. På den måde er du bedre rustet til fremtidens udfordringer og muligheder.

Og nu er det blevet meget nemmere for dig at få overblik over dine muligheder. På PensionDanmarks nye efteruddannelsessite logger du nemlig ind med NemID, og så finder systemet dine oplysninger om eventuelle tidligere uddannelser og de job, du har haft. Herudfra får du et målrettet overblik over relevante kurser og efteruddannelsesmuligheder hvor der er tilskud til din arbejdsgiver fra MALKOM - Malerbranchens Kompetenceudviklingsfond.

På sitet kan du også lave en uddannelsesplan sammen med din arbejdsgiver, og I kan dele informationer om gennemført uddannelse og efteruddannelse.

Via din overenskomst har du ret til efteruddannelse med løn. Din arbejdsgiver får tilskud fra MALKOM - Malerbranchens Kompetenceudviklingsfond til efteruddannelsen, så du skal ikke være bekymret for prisen.

Sådan kommer du på efteruddannelse
Hvis du gerne vil på efteruddannelse, skal du lave en aftale med din arbejdsgiver. Men tjek evt. først dine muligheder ved at logge ind på PensionDanmarks hjemmeside pension.dk under ”Efteruddannelse”. Her finder du bl.a.:

Eksempler på AMU-kurser med tilskud

Development: Hjemmesider.dk