Fyn-Jyllandsyd | 28. marts 2023

afdelingen anbefaler et ja

Efter et ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 27. marts 2023, er her følgende anbefaling:

Et flertal af bestyrelsen i Malernes Fagforening FynJyllandSyd anbefaler at stemme JA til overenskomsterne med Danske Malermestre.

Et flertal af bestyrelsen i Malernes Fagforening FynJyllandSyd anbefaler at stemme JA til overenskomsterne med Dansk Industri DIO III.  

Et flertal af bestyrelsen i Malernes Fagforening FynJyllandSyd anbefaler at stemme JA til overenskomsterne med Autobranchens Arbejdsgiverforening.

En enig bestyrelse opfordrer, forhandlingsudvalget frem mod de næste overenskomstforhandlinger, at arbejde målrettet med forslag til medlemsrettede goder.


Relaterede artikler


Fyn-Jyllandsyd

Kom til 1. maj

Vær med til at fejre 1. maj sammen med kollegaer i Odense, Kolding og Esbjerg. Husk at I må endelig gerne tage jeres familie med 😊 Vi samles på følgende adresser og tager derefter ud til de lokale FH-arrangementer. Odense (Kanalvej 154, parkering Lumbyvej 11-19): Kl. 08.00 – 09.00 Morgenmad Kl. 10.00 – 11.00 der …


Fyn-Jyllandsyd

Ny faglig sekretær i afdelingen

Vi har ansat Mie Kirkegaard Brændegaard Hansen, som ny faglig sekretær. Mie starter i jobbet d. 1. marts 2023 og får kontor i Odense. Vi glæder os til at godt samarbejde.


Fyn-Jyllandsyd

Ny lokalformand

Asger Ward Pallesen er valgt som ny formand i Malernes Fagforening Fyn-Jyllandsyd. Valget foregik under en ekstraordinær generalforsamling i afdelingen onsdag med 35 fremmødte medlemmer. “Jeg er ydmyg og stolt, og jeg takker for støtten og opbakningen. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at skabe ro, fællesskab og sammenhold igen i vores afdeling. …


Fyn-Jyllandsyd

JObopslag: Faglig medarbejder

Malernes fagforening FynJyllandSyd søger en udadvendt faglig medarbejder med ansættelse snarest muligt. Du skal fortrinsvis skal have din daglige gang på vores kontor i Odense. Arbejdsopgaver: Organisering Arbejdsmiljø Arbejdsskadesager Arbejde med faglige spørgsmål og overenskomster Lærlinge/uddannelse Medlemskontakt og organisering Vi forventer, at du: Har kørekort og egen bil til rådighed Behersker dansk i både skrift …