Fyn-Jyllandsyd | 16. september 2022

Formand trækker sig

Anne Mette Markussen har valgt at trække sig som formand for Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd.

Anne Mette Markussen tager konsekvensen af, at det ikke er lykkedes at skabe den fornødne ro og gensidige tillid mellem formand og næstformanden og de to faglige sekretærer, som er en forudsætning for en god og stærk fagforening til gavn for medlemmerne.

Anne Mette Markussen håber, at hun med den beslutning giver grobund for at tavlen kan viskes ren og en ny formand kan blive valgt.

Vi fire i afdelingen anerkender hinanden for, at vi har forsøgt at løse vores vanskeligheder bl.a. ved hjælp af ekstern rådgiver. Trods det har hjulpet os i nogen grad, er vi ikke kommet tilstrækkeligt langt. Det har været og er, svært for os alle.

Vi håber alle at vi hver især kan komme godt videre. Vi håber i særdeleshed, at de udfordringer, som vi har haft, ikke giver anledning til yderligere vanskeligheder i afdelingen, men at afdelingen kan påbegynde en ny og konstruktiv periode, der rækker fremad.

Vi vil appellere til at bestyrelsen – sammen med os – vil lade fortiden hvile, og hjælpe både os, bestyrelsen og medlemmerne med at se fremad.

Dan og Anne Mette

Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd.


Relaterede artikler


Fyn-Jyllandsyd

Kom til 1. maj

Vær med til at fejre 1. maj sammen med kollegaer i Odense, Kolding og Esbjerg. Husk at I må endelig gerne tage jeres familie med 😊 Vi samles på følgende adresser og tager derefter ud til de lokale FH-arrangementer. Odense (Kanalvej 154, parkering Lumbyvej 11-19): Kl. 08.00 – 09.00 Morgenmad Kl. 10.00 – 11.00 der …


Fyn-Jyllandsyd

afdelingen anbefaler et ja

Efter et ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 27. marts 2023, er her følgende anbefaling: Et flertal af bestyrelsen i Malernes Fagforening FynJyllandSyd anbefaler at stemme JA til overenskomsterne med Danske Malermestre. Et flertal af bestyrelsen i Malernes Fagforening FynJyllandSyd anbefaler at stemme JA til overenskomsterne med Dansk Industri DIO III.   Et flertal af bestyrelsen i Malernes Fagforening …


Fyn-Jyllandsyd

Ny faglig sekretær i afdelingen

Vi har ansat Mie Kirkegaard Brændegaard Hansen, som ny faglig sekretær. Mie starter i jobbet d. 1. marts 2023 og får kontor i Odense. Vi glæder os til at godt samarbejde.


Fyn-Jyllandsyd

Ny lokalformand

Asger Ward Pallesen er valgt som ny formand i Malernes Fagforening Fyn-Jyllandsyd. Valget foregik under en ekstraordinær generalforsamling i afdelingen onsdag med 35 fremmødte medlemmer. “Jeg er ydmyg og stolt, og jeg takker for støtten og opbakningen. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at skabe ro, fællesskab og sammenhold igen i vores afdeling. …