Fyn-Jyllandsyd | 16. september 2022

Formand trækker sig

Anne Mette Markussen har valgt at trække sig som formand for Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd.

Anne Mette Markussen tager konsekvensen af, at det ikke er lykkedes at skabe den fornødne ro og gensidige tillid mellem formand og næstformanden og de to faglige sekretærer, som er en forudsætning for en god og stærk fagforening til gavn for medlemmerne.

Anne Mette Markussen håber, at hun med den beslutning giver grobund for at tavlen kan viskes ren og en ny formand kan blive valgt.

Vi fire i afdelingen anerkender hinanden for, at vi har forsøgt at løse vores vanskeligheder bl.a. ved hjælp af ekstern rådgiver. Trods det har hjulpet os i nogen grad, er vi ikke kommet tilstrækkeligt langt. Det har været og er, svært for os alle.

Vi håber alle at vi hver især kan komme godt videre. Vi håber i særdeleshed, at de udfordringer, som vi har haft, ikke giver anledning til yderligere vanskeligheder i afdelingen, men at afdelingen kan påbegynde en ny og konstruktiv periode, der rækker fremad.

Vi vil appellere til at bestyrelsen – sammen med os – vil lade fortiden hvile, og hjælpe både os, bestyrelsen og medlemmerne med at se fremad.

Dan og Anne Mette

Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd.


Relaterede artikler


Fyn-Jyllandsyd

Ny konstitueret formand

Bestyrelsen i Malernes Fagforening FynJyllandSyd har onsdag d. 21. september 2022 besluttet, at faglig sekretær Asger Ward Pallesen er konstitueret formand for Malernes Fagforening FynJyllandSyd frem til en ekstra ordinær generalforsamling.


Fyn-Jyllandsyd

Fyraftensmøde: GÅ GLADERE HJEM FRA ARBEJDE END DA DU KOM

Fyraftensmøde torsdag den 27. oktober 2022 Kl. 17-19.15 V/ 3F Galgebjergvej 4, 6000 Kolding Tilmeldingsfrist 2. oktober på tlf. 66 12 83 95 eller mail fynjyllandsyd@maler.dk


Fyn-Jyllandsyd

Hjemmeside lukker

Malernes Fagforening FynJyllandSyd hjemmeside fynjyllandsyd.dk lukker pr. 1. oktober 2022. Fremover vil du finde oplysninger fra afdelingen på maler.dk afdeling FynJyllandSyd. https://maler.dk/om-malerforbundet/afdelinger/afdeling-fyn-jyllandsyd/


Fyn-Jyllandsyd

Pensionister i den gamle Odense-afdeling

DCM Malerfirma A/S og Malernes Fagforening inviterer til efterårsarrangement for pensionister og efterlønner – med ledsager. D. 3. november kl. 12.00 – 17.00 i Hjallese Forsamlingshus. Sidste tilmeldingsfrist d. 24. oktober på tlf. 66 12 83 95 eller fynjyllandsyd@maler.dk