Fyn-Jyllandsyd | 16. september 2022

Formand trækker sig

Anne Mette Markussen har valgt at trække sig som formand for Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd.

Anne Mette Markussen tager konsekvensen af, at det ikke er lykkedes at skabe den fornødne ro og gensidige tillid mellem formand og næstformanden og de to faglige sekretærer, som er en forudsætning for en god og stærk fagforening til gavn for medlemmerne.

Anne Mette Markussen håber, at hun med den beslutning giver grobund for at tavlen kan viskes ren og en ny formand kan blive valgt.

Vi fire i afdelingen anerkender hinanden for, at vi har forsøgt at løse vores vanskeligheder bl.a. ved hjælp af ekstern rådgiver. Trods det har hjulpet os i nogen grad, er vi ikke kommet tilstrækkeligt langt. Det har været og er, svært for os alle.

Vi håber alle at vi hver især kan komme godt videre. Vi håber i særdeleshed, at de udfordringer, som vi har haft, ikke giver anledning til yderligere vanskeligheder i afdelingen, men at afdelingen kan påbegynde en ny og konstruktiv periode, der rækker fremad.

Vi vil appellere til at bestyrelsen – sammen med os – vil lade fortiden hvile, og hjælpe både os, bestyrelsen og medlemmerne med at se fremad.

Dan og Anne Mette

Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd.


Relaterede artikler


Fyn-Jyllandsyd

Ny lokalformand

Asger Ward Pallesen er valgt som ny formand i Malernes Fagforening Fyn-Jyllandsyd. Valget foregik under en ekstraordinær generalforsamling i afdelingen onsdag med 35 fremmødte medlemmer. “Jeg er ydmyg og stolt, og jeg takker for støtten og opbakningen. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at skabe ro, fællesskab og sammenhold igen i vores afdeling. …


Fyn-Jyllandsyd

JObopslag: Faglig medarbejder

Malernes fagforening FynJyllandSyd søger en udadvendt faglig medarbejder med ansættelse snarest muligt. Du skal fortrinsvis skal have din daglige gang på vores kontor i Odense. Arbejdsopgaver: Organisering Arbejdsmiljø Arbejdsskadesager Arbejde med faglige spørgsmål og overenskomster Lærlinge/uddannelse Medlemskontakt og organisering Vi forventer, at du: Har kørekort og egen bil til rådighed Behersker dansk i både skrift …


Fyn-Jyllandsyd

Ekstraordinær Generalforsamling

Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd Kære Medlem, I forlængelse af Anne-Mette Markussen har valgt at trække sig fra formandsposten i vores Fagforening i en valgperiode, skal vi ifølge vores vedtægter, ved en ekstraordinær generalforsamling, have valgt en ny formand for vores Fagforening. Den ekstraordinære generalforsamling afholdes på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, 5592 Ejby, onsdag d.2. …


Fyn-Jyllandsyd

Ny konstitueret formand

Bestyrelsen i Malernes Fagforening FynJyllandSyd har onsdag d. 21. september 2022 besluttet, at faglig sekretær Asger Ward Pallesen er konstitueret formand for Malernes Fagforening FynJyllandSyd frem til en ekstra ordinær generalforsamling.