| 18. december 2021

Opråb: Vær med til at redde Malernes Kunstforening

Af : Malernes kunstforening

Hermed et opråb fra vores kunstforening, som kalder sig Malernes Kunstforening Fyn-JyllandSyd.

Giv dig selv årets julegave – det er nu eller aldrig!

Vi vil rigtig gerne have flere medlemmer. Malernes Kunstforening er nu 57 år gammel, og formentlig en af Danmarks ældste kunstforeninger. Vi mangler 10 nye medlemmer-gerne flere – hvis vi skal kunne fortsætte. Det er trist hvis vi må stoppe, da det er en hyggelig forening, ikke mindst, når vi mødes en gang om året til lækker mad og bortlodning af den indkøbte kunst.

Når du melder dig ind, får du et medlemsnummer, og trækningsperioden er tre år. Inden for den periode, er der garanti for gevinst, da numre der ikke har været trukket ud, fortsætter til næste trækning. Det koster 650 kr. om året at være medlem (54,16 kr. om måneden) og for det får du vindergaranti, et godt måltid mad og hyggeligt samvær med kollegaer.

Du må gerne tage din partner med, når vi holder det årlige møde, hvor der bliver hygget, spist og trukket numre og bortloddet kunstværker.

Bliv medlem nu

Foreningen har hjemsted i Odense, men alle medlemmer og ansatte i Malerforbundet kan blive medlemmer. Hvis du synes, der er for langt til Odense, så kan du sende en fuldmagt med ønsker til kunstværk, så er du med i årets trækning.

Hvis du vil være med, eller har du spørgsmål : så ring gerne til Mads 21521810 eller Eva 22572465.  Du kan også kigge forbi Facebook, hvor der er billeder af tidligere kunstværker.

Vi ses

Malernes Kunstforening


Relaterede artikler


Fyn-Jyllandsyd

Ny faglig sekretær i afdelingen

Vi har ansat Mie Kirkegaard Brændegaard Hansen, som ny faglig sekretær. Mie starter i jobbet d. 1. marts 2023 og får kontor i Odense. Vi glæder os til at godt samarbejde.


Fyn-Jyllandsyd

Ny lokalformand

Asger Ward Pallesen er valgt som ny formand i Malernes Fagforening Fyn-Jyllandsyd. Valget foregik under en ekstraordinær generalforsamling i afdelingen onsdag med 35 fremmødte medlemmer. “Jeg er ydmyg og stolt, og jeg takker for støtten og opbakningen. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at skabe ro, fællesskab og sammenhold igen i vores afdeling. …


Fyn-Jyllandsyd

JObopslag: Faglig medarbejder

Malernes fagforening FynJyllandSyd søger en udadvendt faglig medarbejder med ansættelse snarest muligt. Du skal fortrinsvis skal have din daglige gang på vores kontor i Odense. Arbejdsopgaver: Organisering Arbejdsmiljø Arbejdsskadesager Arbejde med faglige spørgsmål og overenskomster Lærlinge/uddannelse Medlemskontakt og organisering Vi forventer, at du: Har kørekort og egen bil til rådighed Behersker dansk i både skrift …


Fyn-Jyllandsyd

Ekstraordinær Generalforsamling

Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd Kære Medlem, I forlængelse af Anne-Mette Markussen har valgt at trække sig fra formandsposten i vores Fagforening i en valgperiode, skal vi ifølge vores vedtægter, ved en ekstraordinær generalforsamling, have valgt en ny formand for vores Fagforening. Den ekstraordinære generalforsamling afholdes på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, 5592 Ejby, onsdag d.2. …