| 18. december 2021

Opråb: Vær med til at redde Malernes Kunstforening

Af : Malernes kunstforening

Hermed et opråb fra vores kunstforening, som kalder sig Malernes Kunstforening Fyn-JyllandSyd.

Giv dig selv årets julegave – det er nu eller aldrig!

Vi vil rigtig gerne have flere medlemmer. Malernes Kunstforening er nu 57 år gammel, og formentlig en af Danmarks ældste kunstforeninger. Vi mangler 10 nye medlemmer-gerne flere – hvis vi skal kunne fortsætte. Det er trist hvis vi må stoppe, da det er en hyggelig forening, ikke mindst, når vi mødes en gang om året til lækker mad og bortlodning af den indkøbte kunst.

Når du melder dig ind, får du et medlemsnummer, og trækningsperioden er tre år. Inden for den periode, er der garanti for gevinst, da numre der ikke har været trukket ud, fortsætter til næste trækning. Det koster 650 kr. om året at være medlem (54,16 kr. om måneden) og for det får du vindergaranti, et godt måltid mad og hyggeligt samvær med kollegaer.

Du må gerne tage din partner med, når vi holder det årlige møde, hvor der bliver hygget, spist og trukket numre og bortloddet kunstværker.

Bliv medlem nu

Foreningen har hjemsted i Odense, men alle medlemmer og ansatte i Malerforbundet kan blive medlemmer. Hvis du synes, der er for langt til Odense, så kan du sende en fuldmagt med ønsker til kunstværk, så er du med i årets trækning.

Hvis du vil være med, eller har du spørgsmål : så ring gerne til Mads 21521810 eller Eva 22572465.  Du kan også kigge forbi Facebook, hvor der er billeder af tidligere kunstværker.

Vi ses

Malernes Kunstforening


Relaterede artikler


Invitation: 25-års jubilæum