Malernes Sundhedsordning

Malernes Sundhedsordning gælder for dig, som er omfattet af overenskomsterne mellem Malerforbundet i Danmark og Danske Malermestre, Dansk Byggeri eller AutoBranchens Arbejdsgiverforening.

Hvis du bliver syg, er det vigtigt, at der er tryghed og ro til at koncentrere sig om at blive rask igen. Men det er ikke altid nemt, for der er mange ting, du skal tage stilling til: frit sygehusvalg, behandlingsgaranti, ventetider, transportregler og så videre. Hvad er der af muligheder, og hvad har du ret til?

Her kan du få hjælp og støtte i Malernes Sundhedsordning. De laver en plan, som beskriver det typiske behandlingsforløb. De undersøger, hvordan mulighederne er på andre sygehuse og sammenligner med dit normale sygehus. Måske er der kortere ventetid et andet sted?

De gennemgår planen sammen med dig og tilbyder at hjælpe, støtte og vejlede, mens du er i behandling. De tilbyder også at kontakte andre parter på dine vegne. Målet er at sikre, at du får de ydelser og den behandling, som du har ret til.

Du kan læse meget mere om sundhedsordningen her.

Få dækket dine udgifter til fysioterapeut og kiropraktor
I Malernes Sundhedsordning har du også mulighed for at få dækket dine behandlingsudgifter hos fysioterapeut, kiropraktor eller fysiurgisk massør, hvis skaden, som du skal behandles for, er opstået som følge af dit arbejde. I guiden nedenfor kan du se, hvordan du gør.

Du kan downloade anmeldelsesblanketten til at få dækket dine udgifter lige her.

Når du har downloadet og udfyldt blanketten elektronisk, kan du indsende den elektronisk. Der er lavet en vejledning, som du fortæller dig, hvordan du indsender din anmeldelse elektronisk.

Du kan læse vejledningen om, hvordan du indsender din anmeldelse elektronisk her. 

Development: Hjemmesider.dk