Aktuelle kurser for tillidsvalgte

Oprettet: 22.01.2020

Som TR eller AMR har du mulighed for at deltage på Malerforbundets kurser, der giver dig faglige redskaber og styrker dig personligt. 

Aktuelle kurser forår 2020: 

-> Tilmedling sker via din lokale afdeling 

Kommunikation og samarbejde

På kurset vil vi arbejde med forskellige udtryksformer. Du vil få mulighed for at arbejde med din egen kommunikationsstil. Du vil få en række redskaber, der gør dig i stand til at udtrykke dig klart, ærligt og respektfuldt uden at krænke andre. På den måde vil du opnå en styrket kommunikation og undgå konflikter og misforståelser. Den ligeværdige dialog er det centrale på kurset

Formålet med kurset:

At du opnår øget indsigt i din egen og andres kommunikationsstil og bliver i stand til at skabe et bedre samarbejdsklima, hvor der er plads til forskelligheder og uenigheder.

Mål for kurset:

Indhold:

Form:

Vi veksler mellem oplæg, øvelser og gruppearbejde. Undervisningen tager udgangspunkt i din dagligdag og de erfaringer du har fra din arbejdsplads. Vi håber, du møder op med et åbent sind og har lyst til at dele arbejdserfaringer med andre kursister fra hele landet.

Underviser:

Elisabeth Nina Petersen

Forhandling

Redskaber og psykologien i en forhandling

Hvem kan tilmelde sig kurset?

Kursets formål:

Kursets formål er at styrke dine forhandlingsevner, så du bliver en konstruktiv forhandlingspartner, der kan planlægge og styre en relevant strategi, så du opnår merværdi.

Mål:

Du får viden om, hvordan du kan opbygge et forhandlingsrum, hvor forhandlingsklimaet er positivt og konstruktivt. Her vil vi bl.a. arbejde med:

Indhold:

Kurset er opdelt i to dele:

Begge kurser hænger sammen, så du får størst udbytte, hvis du tager både forhandler 1 og forhandler 2.

På Forhandler 1:

Vil vi arbejde med de redskaber du skal være opmærksom på og som kan bruges for at opnå en konstruktiv forhandling.

På forhandler 2:

Arbejder vi fortsat med de redskaber du tillærte på forhandler 1 og bygger videre ovenpå med at med at undersøge de psykologiske mekanismer, der er i en forhandling.

Hvad stiller man op overfor en forhandlingspartner, der altid siger nej, eller med en der aldrig kan træffe en beslutning? Du vil få redskaber til at håndtere de forskellige typer.

Form:

Vi veksler mellem oplæg, øvelser og gruppearbejde. Undervisningen tager udgangspunkt i din dagligdag og de erfaringer du har fra din arbejdsplads. Vi håber du møder op med et åbent sind og har lyst til at dele arbejdserfaringer med andre kursister fra hele landet.

 

Development: Hjemmesider.dk