Vi er til for at hjælpe dig!

Malerforbundet i Danmark er et fagforbund, der organiserer landets bygningsmalere, autolakerere og skilteteknikere. Vi arbejder hver dag for at sikre og forbedrer vores medlemmers løn- og arbejdsvilkår blandt andet ved at forhandle overenskomster.

Vi er det, man kalder en rigtig fagforening, fordi vi sammen med arbejdsgiverne forhandler overenskomster for alle vores medlemmer – og samtidig har adgang til Arbejdsretten og hele det fagretslige system, hvis der skulle opstå en uenighed med din arbejdsgiver. Det kan Krifa og Det Faglige Hus ikke tilbyde dig. Det er derfor, at vi ikke kan gøre det lige så billigt som de gule – til gengæld er vores hjælp langt bedre, fordi vi kender dit fag, din arbejdsgiver og dine rettigheder.

Vi er stolte af at være en rigtig fagforening, og vi håber, at du har lyst til at være med. Du kan her på siden læse mere om vores mange medlemsfordele, og har du brug for yderligere information, så tag fat i én af vores afdelinger. De kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.