Velkommen til MFD Ungdom!

Skal du med på ét af MFD Ungdoms kurser? Tjek kurser for lærlinge, og tilmeld dig her på siden!

Er du maler-, autolakerer- eller skilteteknikerlærling og medlem af Malerforbundet, så er du en del af MFD Ungdom. 

MFD Ungdom er Malerforbundets lærlingeorganisation, og vi arbejder for, at du får den bedste lærlingetid. Det gør vi blandt andet ved at arrangere fede kurser for lærlinge fra hele landet: Ét om foråret (Silkeborg-kursus, tidligere Odense-kursus) og ét om efteråret (Vingsted-kursus). 

Som lærling i Malerforbundet kan du deltage i kurser og lokale arrangementer, som planlægges og udføres af MFD Ungdom.

Derudover er MFD Ungdom repræsenteret i Malerforbundets hovedbestyrelse og har medbestemmelse, når der tages beslutninger i forbundet. Vi er også repræsenteret i Malerfagets Faglige Fællesudvalg, som har indflydelse på erhvervsuddannelserne for bygningsmalere, skilteteknikere og autolakerer.

MFD Ungdoms bestyrelse består af 12 medlemmer og 12 suppleanter, som er blevet valgt af lærlingene, der deltager på Vingsted-kurset i efteråret. Vi har fire valgte medlemmer fra hver af de seks lokale afdelinger. 

Vi står klar, hvis du som lærling får brug for hjælp og støtte. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi laver i MFD Ungdom og blandt andet finde lønberegneren for lærlinge.

Følg linket nedenfor for at se vores landsdækkende facebookside, hvor der laves opslag om kurser, lærerige artikler, mærkedage og meget mere:

MFD Ungdom på Facebook