Medlemsfordele | 30. november 2020

Deltag i årets PlusKort-Julekalender

Såååå er det jul! Og det betyder, at du kan deltage i den årlige julekalender og vinde fede præmier hver dag frem til juleaften!

Deltag i PlusKort julekalenderen, og spil med om entrébilletter til forlystelsespark, gavekort til oplevelser, tøj og værksted, vaskemaskine, fladskærms TV, vaskemaskine, hotelophold og meget mere.

Du modtager en mail med dagens låge. Jo flere låger du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du, og desto større er chancen for at vinde hovedpræmien som er et gavekort til Apollo Rejser på 20.000 kr. Tilmeld dig nu, og spil med fra start. Du tilmelder dig lige her:  https://jul.pluskort.dk/

Om PlusKort julekalenderen

Hvordan tilmelder jeg mig julekalenderen?
Udfyld alle felter i tilmeldingsformularen.

Hvordan ved jeg om jeg er tilmeldt?
Efter tilmelding , får man en bekræftelse på e-mail. Derudover vil man modtage en daglig e-mail fra den 1. december og frem til juleaften med en beskrivelse af dagens præmie og sponsor, samt et link til julekalenderen og dagens låge.

Hvordan deltager jeg i de daglige lodtrækninger
Hver låge indeholder et spørgsmål med flere svarmuligheder. Det er kun muligt at svare én gang på spørgsmålet. Der trækkes automatisk lod blandt alle rigtige besvarelser og vinderne får direkte besked, og offentliggøres samtidig under ”vindere” her i julekalenderen, som man finder under burgermenuen.

Er det muligt at vinde mere end en gang?
Ja, der bliver lavet en ny trækning på samtlige deltager, der har åbnet dagens låge og svaret rigtigt.

Hvordan kan jeg se det samlede antal lodder jeg har optjent?
Deltagerne får ikke en oversigt over deres samlede antal lodder, men de får en bekræftelse på at have fået et lod i puljen, hver gang de har svaret rigtigt på et spørgsmål.

Hvordan trækkes der lod og hvor mange vindere er der hver dag?
Dagens vindere udtrækkes elektronisk og helt tilfældigt. Under hver låge vil det fremgå hvor mange præmier, der er sat på højkant.

Hovedpræmien udtrækkes tilfældigt blandt alle lodder. Jo flere lodder deltagerne har optjent, desto større chance er der for at netop et af deres lodder udtrækkes af puljen og de vinder et rejsegavekort til Apollo Rejser den 24. december på 20.000 kr.

Hvorfor skal jeg indtaste min e-mailadresse hver eneste gang jeg besøger julekalenderen for at åbne dagens låge?
For at vide hvem du er, har julekalendersiden brug for din e-mailadresse, og på denne måde kan vinderne også får besked. Derudover skal vi også registrere hvor mange lodder deltagerne har optjent, når hovedpræmien skal udtrækkes.

Trækning den 24. december

Trækningen den 24. december sker kl. 12. Dvs. deltageren skal åbne dagens låge inden kl. 12 for at nå at optjene lod til denne.

 

Afmelding

Alle tilmeldte kan selv afmelde sig i bunden af den daglige mail


Del: