Medlemsfordele | 24. oktober 2018

Enestående chance: Vil du arbejde 4 uger i Havana?

 

Næste år sender vi fire unge malersvende eller -lærlinge under 30 år til Havana i fire uger – Vil du være én af dem?

 I 2019 kan Cuba fejre 500-årsdagen for grundlæggelsen af hovedstaden Havana. I den forbindelse inviterer Malernes Fagforening Midtjylland i samarbejde med Dansk-Cubansk Forening fem unge malersvende eller -lærlinge til Havana for arbejde med restaurering af nogle af byens smukke, men gamle bygninger. Projektet er finansieret af Ole Peter Hansen-legatet.


Sådan kommer du med
Projektet løber over fire uger i juni 2019 og bliver en blanding af arbejde og spændende, lærerige besøg hos cubanerne. Forhåbentligt kommer det til at blive en oplevelse for livet. Rejse, ophold og forplejning bliver betalt. Til gengæld forventes det, at du er villig til at arbejde, lære til og fra dig – og er åben over for en ny og anderledes kultur. Det er et krav, at du kan tale engelsk. 


Mere info om projektet følger på maler.dk – men allerede nu kan du ansøge om at komme med. 
Send til skriftlig ansøgning til formand for Malernes Fagforening Midtjylland, Hans Martin Andersen hma@maler.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor det netop er dig, der skal med til Havana. Ansøgningsfristen er 20. december 2018. Der vil blive indkaldt til samtale for mulige kandidater i uge 3. Samtaler finder sted i uge 4. 
Alle medlemmer under 30 år kan komme i betragtning, uanset hvor i landet, du bor. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så skriv til hma@maler.dk. 

 


Del: