Arbejdsmiljø | 27. april 2022

Få hjælp til et bedre arbejdsmiljø

To nye tilbud fra BFA Bygge & Anlægs konsulenttjeneste

Siden 1. november 2021 har virksomheder kunnet få gratis hjælp til at forbedre arbejdsmiljøet. Med udgangspunkt i jeres arbejdsplads udfordringer med arbejdsmiljøet hjælper BFA Bygge og Anlæg med at forbedre arbejdsmiljøet. Dette sker i et forløb, hvor der samtidig er fokus på at ændre vaner og at arbejdsmiljøet bliver en del af den daglige drift.

Nu kan din arbejdsplads også vælge to nye tilbud: ”Screening af jeres virksomhed” og ”få hjælp til konkrete udfordringer med arbejdsmiljøet”.

Med en screening får arbejdspladsen et bedre overblik over arbejdsmiljøet og bliver fx forberedte til besøg fra Arbejdstilsynet. De har nemlig i øjeblikket ekstra fokus på støv og ergonomi i bygge- og anlægsbranchen.

Hvis I derimod står med konkrete udfordringer med arbejdsmiljøet, hjælper tjenesten med, hvilke løsninger der kan iværksættes og med at få lavet en handleplan.

Konsulenttjenesten består af erfarne arbejdsmiljøfolk, som har det lange blik rettet mod at nedbringe ulykker, nedslidning og farlig kemi. Bestil dit besøg på https://bfa-ba.dk/konsulenttjenesten/ eller ring på 72 17 00 13.


Del: