Medlemsfordele | 26. januar 2019

Få rabat på din næste ferierejse

Benyt dit LO Plus kort og spar penge på din næste ferierejse 

Det berømte citat ”At rejse er at leve” skrevet af H.C. Andersen i Mit Livs Eventyr, kan mange uden tvivl nikke genkendende til. Hos LO Plus har vi samlet et lille udpluk af vores mange rejsepartnere og de rabataftaler, du som medlem kan nyde godt af på de kommende ferierejser i 2019.

Der er nemlig rigtig mange penge at spare med dit LO Plus kort, som giver adgang til en lang række kontante rabatter og fordele for hele familien.

Nyd hinandens selskab under sydens sol 

Detur har specialiseret sig i charterrejser med direkte fly fra både København, Billund og Aalborg til populære feriedestinationer som Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Som medlem af LO Plus får du altid 5% rabat hos Detur.

Se mere: https://loplus.dk/detur

NOVASOL – udlejning i hele 28 lande

Book sommerferien 2019 allerede nu, mens udvalget er størst. Hos NOVASOL finder du et stort udvalg af skønne ferieboliger i Europa. Uanset om du ønsker at leje et sommerhus, ferielejlighed, hytte eller husbåd, får du 10% rabat i medlemsrabat.  

Se mere: https://loplus.dk/novasol

Atlantis Rejser, gør eventyret til dit

Bestil din næste ferie hos Atlantis Rejser, og få 6% rabat på solferien til Rødehavet. Tag eksempelvis snorkelmasken på, og oplev farvestrålende fisk samt smukke koraller i Sharm el Sheikh eller tag børnene med til de lavvandede strande i Hurghada.

Se mere: https://loplus.dk/atlantis

Vil du være førstevælger til de bedste hoteller og attraktive rejsemål?

Rejs med FolkeFerie.dk, og få minimum 300 kr. i rabat pr. person samt 4% rabat på rejsens samlede pris. FolkeFerie.dk har opfyldt danskernes feriedrømme til Malta, Kreta, Tenerife, Samos mfl. siden 1938 – skal de også opfylde dine?

Se mere: https://www.folkeferie.dk/special/loplus/saesonrabatter/

Tag på kør selv-ferie med Risskov Bilferie

Uanset om du i løbet af 2019 gerne vil udforske en af Europas fascinerende storbyer, nyde et afslappet wellnessophold på et lækkert spahotel eller stå på ski i skønne Østrig, så har Risskov Bilferie helt sikkert den ferie du drømmer om. Med et udbud på over 700 forskellige destinationer er det bare at fylde bagagerummet, benytte din LO Plus rabat, og køre afsted!

Se mere: https://loplus.dk/risskov

Fantastiske rejsetilbud til dig fra DTF travel

Oplev hyggelige storbyer, naturskønne omgivelser, drømmenes Disneyland® og meget mere med DTF travel – hvorfor nøjes, når du automatisk får 10% rabat på alle ophold i Danmark og resten af Europa!

Se mere:  https://www.dtf-travel.dk/partners/loplus.aspx?utm_source=Whitelabel&utm_campaign=Loplus

Spar op til 20% med Stena Line 

Afslapning, hygge og frisk havluft. Kør ombord på en af Stena Lines færger, og nyd en skøn tur på havet. Som medlem af LO Plus får du eksempelvis rabat på færgen til Oslo og Göteborg – så riv et par dage ud af kalenderen, og få tilføjet flere minderige oplevelser til samlingen i 2019.

Se mere: https://www.stenaline.dk/loplus

Oplev fantastiske Island og Færøerne med medlemsrabat

LO Plus medlemmer får 10% rabat på storslåede oplevelsesrejser med Smyril Line. Du snyder dig selv, hvis du ikke mindst én gang krydser Nordatlanten, og besøger Island og Færøerne, der byder på ubeskrivelige naturoplevelser!   

Se mere: https://loplus.dk/smyrilline


Del: