Medlemsfordele | 09. juni 2022

Få rabat på sommerens aktiviteter

Temperaturen stiger, der er ferie i luften, og vi skal ud og ha’ én på opleveren! Nedenfor har vi samlet et udvalg af de mest populære oplevelser, hvor du får rabat med PlusKort. For at opnå rabatten skal du huske at købe dine billetter online inden dit besøg.

LEGOLAND® i Billund

Aldrig har LEGO®-universet været så populært som nu. Siden 2014 har fire LEGO®-spillefilm set dagens lys, det interaktive oplevelseshus LEGO® House åbnede i 2017, og i foråret 2021 reddede Tv-programmet LEGO® Masters fredagsunderholdningen på TV 2. Kan du heller ikke få nok af LEGO®-universet, så besøg stedet, hvor det hele startede: LEGOLAND® i Billund. Du får PlusKort rabat på op til 39 %.

Tivoli i København og Tivoli Friheden i Aarhus

Det gyldne tårn, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, radiobiler og spilboder. Du finder det hele i Tivoli i København og Tivoli Friheden i Aarhus. Begge haver er kendetegnet af deres popularitet og deres historiske og eventyrlige omgivelser i smuk natur med små søer og årstidens blomster. Du får særpris på både entré og turbånd i begge haver med dit PlusKort.

Bakken i Dyrehaven og BonBon-Land på Sydsjælland

Bakken har Pjerrot, og BonBon-Land har Hundeprutten. Fælles for dem begge har de vandrutsjebaner og forlystelser med dyrenavne i alskens farver og former! Er du ikke bange for at blive våd på din rutsjebanetur, og er du ej heller bleg for en tur i Hankatten eller Græshoppen, så er Bakken eller BonBon-Land sikkert noget for dig! Du får PlusKort rabat på entré hos BonBon-Land, hvor forlystelserne er gratis, og PlusKort rabat på turbånd hos Bakken, hvor entréen er gratis.

ZOO i København

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr, krydse kontinenter i en trækvogn og afprøve dine dyrekræfter på Zoofari-legepladsen. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger, og se verden fra oven som en giraf – i Zoologisk Have København venter alverdens skønne opdagelser for dig og din familie! Med PlusKort får du rabat på både indgang og årskort i Københavns ZOO.  

Jesperhus på Mors

Vil du optjene point på familiekontoen og sætte børnene i fokus? Så tag familien med i Jesperhus, hvor børnene kan udfolde sig i badeland, abeland, legeland, mini ZOO og blomsterpark. Der findes underholdning for enhver barnlig sjæl. Du får PlusKort rabat på op til 20 % i Jesperhus – også på dagsbilletter til Blomsterparken!

Sejlture i Aalborg, Odense og København

Ønsker du at være din egen kaptajn, så lej en GoBoat, og tag på opdagelse med op til 8 personer i en miljøvenlig båd – enten ved Limfjorden i Aalborg, havnen i Odense eller i Københavns kanaler. I bestemmer selv tempoet, og I kan tage mad- og drikkevarer med ombord til at nyde undervejs. Er I derimod mere til at læne jer tilbage på en guidet bådtur, så tag med Canal Tours rundt på vandet i København, og lær lidt om de historiske steder på ruten. Du får selvfølgelig PlusKort rabat på begge typer bådoplevelser.

Køb dine billetter, og se mange flere rabatter på pluskort.dk/oplevelser eller i PlusKort appen


Relaterede artikler


Medlemsfordele

Rabatter til påsken

I år skal du ikke skæve til retningslinjer, som påvirker underholdningsværdien, når du pønser på at lave noget sjovt i påsken. Du kan nu frit besøge forlystelsesparker, museer og andre kulturelle tilbud uden altid at have mundbind og håndsprit i håndtasken. Halleluja! Så tag familien eller venner med ud og lav noget sjovt i påsken …


Medlemsfordele

Sådan sparer du penge på elregningen

Med Plus Kort kan du spare penge på elregningen. Elpriserne er historisk høje, og ifølge Danmarks Radio betød det en elregning på over 1.000 kr. mere i december 2021 sammenlignet med 2020 for en familie med et gennemsnitligt strømforbrug. Økonomer forventer, at elpriserne vil forblive høje, og at mange vil komme til at mærke det …