Nordjylland | 02. oktober 2019

Få styr på den nye ferielov og din pension

Fagforeningen inviterer til info-møder

Af Malernes Fagforening Nordjylland 

I løbet af efteråret afholder fagforeningen spændende infomøder for dig!  Her kan du blandt andet blive klogere på, hvad der er op og ned i den ferielov, og du kan få nyttig viden om din pensionsopsparing. Tag bare kollegaen under armen og kom med – Der vil vil også være mad og drikke. Vi glæder os til at se jer! 

Info om ferieloven 

Fra 1. september startede den specielle overgangsordning til den nye ferie. Men hvorfor skal vi have en ny ferielov – og hvad har det af konsekvenser for dig og dine ferieplaner? 

Bliv klogere på det og meget andet, når fagforeningen holder informøde om ferieloven onsdag den 23. oktober klokken 19.00 . Her vil forbundsformand Martin B. Hansen forklare og svare på spørgsmål om ferieloven. Det foregår i Fagforeningshuset hos 3F på Hadsundvej 184, 9000 Aalborg. Alle medlemmer er velkomne og der vil blive serveret et let måltid mad efter mødet. Tilmeld dig senest den 18. oktober 2019 til afdelingskontoret på tlf. 96 20 20 60. 

Få styr på pensionen 

Hvornår kan du gå på pension? Og er der var penge nok til seniorlivet? Bliv lidt klogere på reglerne og få hjælp til at planlægge din økonomi, når vi i samarbejde med PensionDanmark, Blik og Rør og EL Forbundet holder infomøde om pension og efterløn tirsdag den 22. oktober klokken 17.00. Det foregår i Fagforeningshuset hos 3F på Hadsundvej 184, 9000 Aalborg. Mødet henvender sig især til dig, der er over 55 år, men alle generationer er selvfølgelig velkomne. 

Vi skal blandt andet snakke om: 

  • Pensions- og efterlønsalder
  • Offentlige ydelser og efterløn 
  • PensionDanmark og øvrige pensionsordninger
  • Planlægning af pension
  • Økonomi 
  • Fuldmagt og testamenter
Vi serverer et let måltid mad samt drikke i løbet af aftenen. Tilmeld dig senest den 16. oktober 2019 til afdelingskontoret på tlf. 96 20 20 60. 
 
 

Kun for medlemmer af BFA

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Byggefagenes Arbejdsløshedskasse (BFA)  onsdag den 9. oktober 2019. klokken 16.30. Det foregår på afdelingskontoret Kattegatsvej 3, 9900 Frederikshavn

Eneste punkt på dagsordenen er valg af to delegerede samt to suppleanter til det ordinære delegeretmøde i a-kassen den 18. december 2019. 

 

 


Del: