Medlemsfordele | 03. juli 2024

Gratis oplevelser på arbejdermuseet

Når du er medlem af Malerforbundet kan du og en anden medfølgende voksen helt gratis opleve fede aktiviteter for både børn og voksne i sommerferien. Selvom I får gratis adgang, kan I stadig booke billet online. Der skal vises medlemskab ved døren.

☀️ Sommersjov: Vi er arbejderbørnene:

1. juli – 5- august

I sommerferien har vi aktiviteter for hele familien. Man kan komme med på ’En lortedag’ i baggården hver dag kl. 10.45 og kl. 13, lege løs på børnemuseet, digte lokumslyrik og meget mere. Læs mere:

🌙 Sommeraften Special:

Hver torsdag i juli og august holder vi aftenåbent kl. 17-20 og byder ind til en mere stille museumsoplevelse, hvor der er plads til at fordybe sig i udstillingerne. Man kan være med på en guidet tur i udstillingen KVINDELIV og opleve Slaget på Fælleden på loftet,  og så er der 20 kroners bar i Kaffebaren hele aftenen. 🍻

Der er gratis adgang for jeres medlemmer at komme til Sommeraften Special, da det blot kræver en entrébillet at være med. Læs mere her:

Hele huset fuld af udstillinger

Med åbningen af Vi er arbejderne i maj måned er der nu åbne udstillinger fra kælder til kvist på Arbejdermuseet. Fra den populære udstilling KVINDELIV i kælderen, til Børnenes Arbejdermuseum og Baggården i stueetagen, Festsalen og 1950’erne samt Anker-udstillingen på 1. sal, Balkonudstilling om arbejderbevægelsen og den nye Vi er arbejderne på 2. sal, Industriarbejdet og Salens Loft på 3. sal. Se alle udstillinger her:


Del: