Ferie | 10. juli 2018

Her får du rabat i sommerferien

 

Sommerferie i Danmark er dejligt – Og som LO Plus medlem har du mulighed for at nyde sommeren med gode rabatter på oplevelser i hele landet: 

Spænding i LEGOLAND® for hele familien

Du kan tage hele familien med i LEGOLAND®, og spare penge på turen. I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO dyr. Også LEGO Canoe står som ny, helt flot og klar til deres 50. sæson.

Billetter købes online via loplus.dk/legoland

Indtil 29. juni er prisen for LO Plus medlemmer 240 kr. (spar op til 139 kr.). I sommerferien er prisen 260 kr. pr. billet (spar op til 119 kr.). Du kan købe helt op til 6 billetter pr. person – så tag bare hele familien med!

Få rabat på turen i Tivoli

For mange har det ikke været en ordentlig sommer uden en tur i Tivolis magiske have. Nu kan du med dit medlemskort købe entré og turpas til Tivoli med rabat, og opleve alle Tivolis fantastiske sæsoner; påske, sommer, halloween og jul.

Billetter til entré og turpas skal købes i forvejen via loplus.dk/tivoli, og kan ombyttes i en af Tivolis indgange i hele 2018.

BonBon-Land

Kun en time syd for København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien.

BonBon-land byder på masser af forlystelser til børn og voksne i alle aldre.  Du kan give dig i kast med Svend-Svingarm, Vildsvinet, Hundeprutten eller Mågeklatterne. BonBon-Land har også spændende events hver uge hele sommeren, så der venter jer timevis af underholdning.

LO Plus medlemmer får 30 % rabat på dagsprisen, når de køber billetter online på loplus.dk/bonbonland.

Team Bornholm

Du kan også nyde sommeren med nogle skønne feriedage på solskinsøen. Se de imponerende klipper på Nordbornholm. Oplev middelaldereventyr på borgen i Hammershus. Nyd den skønne feriestemning på en cafe i de små fiskerlejer. Hvad enten du rejser med eller uden børn, kan Bornholm noget helt særligt.

Prøv f.eks. de flotte værelser med havudsigt på nyrenoverede Fredensborg Badehotel eller et 4-stjernet spaophold på Griffen Spa Hotel i Rønne.  Du får 10 % rabat – også på tilbudspriserne.

Du kan også få rabat på hoteller, sommerhuse og pensionater på Bornholm.

For at få rabatten online skal du ved bestilling oplyse rabatkoden LO-Plus-Rabat.

Oplev forlystelsesparken Brændesgårdshaven med 20 % i rabat

Går turen forbi Bornholm? Så husk at brug din LO Plus rabat i Brændesgårdshaven.
Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland.

Få 20 % rabat på entré, billetter og sæsonkort i Brændesgårdshaven på Bornholm, når du viser dit kort ved køb af billetter .

Hotelophold i Norden?

Har du ekstra feriedage, så brug dem på et lille getaway. Hvad enten du har tid til en forlænget weekend eller bare en enkelt romantisk overnatning væk hjemmefra, kan du få 20 % rabat på Scandic-ophold i Danmark inkl. morgenbuffet.  Priser fra 356,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Børn under 13 år bor gratis på forældrenes værelse.

Lige nu får du desuden 25 % rabat på hotelophold og middag på Scandics hoteller i Danmark. Benyt dig af opholdet fra fredag – søndag i udvalgte ferieperioder. Book online senest den 31. december 2019

Læs mere, og book via loplus.dk/scandic

Køb turbåndsbilletter til Bakken med 20 % rabat

Ta’ hele familien med på Bakken, og få turbånd med 20 % rabat på normalprisen. Rabatten gælder indtil 30. april. Entreen på Bakken er altid gratis.

Prøv blandt andet Bakkens fantastiske 5D cinema, hvor syn, hørelse og følesans påvirkes. Med bevægelige stole og specielle effekter, som luftstrømme, vindstød og vandtåger kan filmene i bogstavlig forstand mærkes. Hvis du er vild med at få vendt op og ned på krop og sjæl, så er Bakkens Thrill Ride måske et hit for dig?

Bestil online via linket på loplus.dk/bakken

Oplev Danmarks Jernbanemuseum, og få 25 % rabat

Midt i Odense  lige ved banegården, har museet til huse i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold.  Du får 25 % rabat på op til 5 voksne og 5 børn.

Museet har 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse og se Danmarks ældst bevarede damplokomotiv fra 1868. De store lokomotiver fascinerer børn i alle aldre.

Køb din billet i billetsalget, og husk at vise dit medlemskort i billetsalget.

Smuttur med Detur

Har du planlagt en dejlig sommerferie hjemme, men blev den danske sommer alligevel ikke som håbet? Så husk, at du får 5 % på alle Deturs rejser inkl. tilbudsrejser. Detur tilbyder charterferie med direkte fly til Tyrkiet, Grækenland, Grand Canaria og Egypten. Med Detur får du et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller både med og uden All Inclusive i alle kategorier.

Bestil online og indtast rabatkoden: LOPLUS eller ring på tlf. 70 20 67 76, og oplys LO Plus medlemskab


Del: