OK2020 | 27. november 2019

Klar til kamp: Jeg har prøvet at blive svinet til i en debattråd, men det tager jeg ikke så tungt

Malersvend Lasse Pertou er klar til kamp for bedre vilkår i malerfaget. Han er meget åben om sine holdninger og er ikke bange for at kaste sig ud i debatter og diskussioner på Facebook.

– Jeg har nogle ret markante holdninger til tingene, og det tror jeg godt, folk kan holde til at høre. Det handler ofte om, hvorfor, det er vigtigt for os malere at være medlem af Malernes fagforening. Jeg har prøvet at blive svinet til i en debattråd, men det tager jeg ikke så tungt, fortæller 39-årige malersvend Lasse Pertou.

Han er klar til at tage debatten på de sociale medier – og i skurvognen –  når der i starten af næste år skal forhandles overenskomster.

– Det er vigtigt for mig, at jeg er godt klædt på til at kunne videreformidle om snakke om overenskomsten med mine kolleger, siger Lasse Pertou

Han vil følge nøje med i overenskomstforhandlingerne og er villig til at kaste sig ud i debatter om løn- og arbejdsvilkår på Facebook.

– Jeg tror, at det med at ytre sine holdninger på sociale medier er den nye, moderne måde at gå på gaden og protestere på, siger Lasse Pertou.

Du kan læse mere om Lasse Pertou og hans forventninger og ønsker til overenskomsten i næste nummer af Fagbladet Maleren, der lander i din postkasse første uge i december.

– Den røde fane er for mig et symbol på sammenhold. Men jeg tror, solidariteten opstår i hverdagen. Når kollegerne taler sammen, står sammen og kæmper sammen. Hvis noget er uretfærdigt, skal man sige fra, og vi skal bakke hinanden op. Altid.


Del: