Uddannelse | 23. april 2020

Kurser for tillidvalgte: Bliv bedre til at forhandle og få redskaber til at håndtere konflikter

Få redskaber til at forhandle og løse konflikter.

Som tilladsvalgt har du mulighed for at at komme gratis på kursus med Malerforbundet. Lige nu er tilmeldingen åben for forhandlerkursus og konflikthåndteringskursus:

Konflikthåndtering

Målgruppe: Tillidsvalgte bygningsmalere, autolakerere, skilteteknikere.
Dato: 15.-16. juni 2020
Sted: Vejlsøhus i Silkeborg
Formål: Du får viden om de mekanismer, der er årsag til konflikter. Vil du lære noget om hvorfor konflikter opstår og hvordan de kan løses, så meld dig på konflikthåndteringskurset.

Du vil få indblik i de forskellige konflikttyper og få kendskab til, hvordan I kan mindske konflikter og skabe et positivt arbejdsmiljø.

Form: Vi veksler mellem oplæg, øvelser og gruppearbejde. Undervisningen tager udgangspunkt i din dagligdag og de erfaringer du har fra din arbejdsplads.

Derfor håber vi også, at du møder op med et åbent sind og har lyst til at dele arbejdserfaringer med andre malere fra hele Danmark.

Underviser: Elisabeth Nina Petersen

Tilmelding: Via din lokale fagforening

Forhandler 1 og 2

Målgruppe: Tillidsvalgte bygningsmalere, autolakerere, skilteteknikere.
 

Forhandler 1
Dato: 7. – 8. september 2020
Sted: Hotel Comwell i Kolding

Forhandler 2 (opfølgning)
Dato: 5.-6. oktober 2020
Sted: Hotel Best Western i Fredericia

Formål: Styrker dine evner til at forhandle på arbejdspladsen. Kurset tager udgangspunkt i din hverdag som tillidsvalgt og de forhandlingssituationer, du kan sidde i på din arbejdsplads. På kurset vil du få indblik i forhandlingens dynamik og blive bevidst om din egen rolle i selve forhandlingen. Du vil få en række værktøjer, fif og tricks til, hvordan du kan planlægge og udføre en forhandling.

Form: Underviseroplæg, gruppeopgaver mv. Undervisningen tager udgangspunkt i de udfordringer, der er på din arbejdsplads. Derfor er det vigtigt, at du møder med et åbent sind og har lyst til at dele udfordringer og succeser med de andre på holdet.

Underviser: Elisabeth Nina Petersen

Tilmelding: Via din lokale fagforening


Del: