Arbejdsmiljø | 19. september 2019

Malerforbundet søger studentermedhjælper

Stillingsopslag 

Studentermedhjælp til Malerforbundets arbejdsskadeteam

Er du interesseret i personskadeerstatning?

Er du interesseret i at arbejde i fagbevægelsen?

Så har du nu mulighed for at blive en del af vores arbejdsskadeteam.

Malerforbundet søger en studentermedhjælp til tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdet består af indledende sagsbehandling af forbundets arbejdsskade- og erstatningssager i tæt samarbejde med forbundets socialrådgivere og medlemsbetjening i relation hertil. Herudover vil der være andre ad-hoc opgaver.

Du skal have afsluttet første år af socialrådgiverstudiet og have interesse for forvaltningsret og socialret samt ønske om at opnå viden indenfor personskadeerstatning. Vi arbejder med udgangspunkt i medlemmernes situation. Du skal kunne arbejde selvstændigt, tage ansvar og indgå i et team.

Din arbejdstid er i gennemsnit 15 timer om ugen. Arbejdstiden planlægges under hensyntagen til din undervisning og teamets ferieperioder.

Du aflønnes med 85 procent af startlønnen for socialrådgivere ansat i kommune og region. Aktuel timeløn kr. 148,21, svarende til trin 30, gruppe 4.

Vi forventer, at du har et afklaret forhold til fagbevægelsen.

Du er velkommen til at kontakte socialrådgiverne Hanne Kjærby eller Lisbeth Stefanski på tlf. 39167900 eller direkte 51854589 og 51854586.

Ansøgning, cv, karakterudskrift og evt. relevante anbefalinger skal være os i hænde senest 4. oktober 2019 og sendes til kab@maler.dk.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 9. og 10. oktober 2019.

 

Malerforbundet er et mindre forbund, der organiserer ca. 8.000 bygnings- og skiltemalere samt autolakerer på det private og offentlige arbejdsmarked. Malerforbundet varetager en bred vifte af medlemmernes interesser i forhold til arbejdsgiverne og arbejdsmarkedet generelt i samarbejde med FH. Vi bor centralt i København, Nyropsgade 14, 1602 København V.

Hent hele stillingsopslaget her 


Del: