Medlemsfordele | 09. december 2021

Nyt i din sundhedsordning – Tal med en psykolog via video

Online psykolog er en nyhed i din sundhedsordning i PensionDanmark, som betyder, at du nemt og hurtigt kan få en samtale med en psykolog. Ordningen er gratis for dig, og der er også åbent om aftenen og i weekenden.

Med online psykolog kan du tale med en psykolog hjemme i din egen stue, eller hvor du føler dig godt tilpas. Psykologen er med på video, så I kan se hinanden, mens I taler sammen. 

Hvad kan online psykolog hjælpe dig med?  
Der kan være mange grunde til at tale med en psykolog. Du kan fx få hjælp, hvis du:   

  • har svært ved at sove  
  • har lyst til at trække dig fra sociale ting og undgå andre mennesker
  • er rastløs eller føler dig deprimeret 
  • føler dig presset på arbejdet eller derhjemme.   

Måske har du kun lyst til at tale med psykologen én gang – det er helt op til dig. Har du brug for flere snakke, planlægger du det sammen med psykologen. Du behøver ikke tale med din egen læge først, og din kontakt til online psykolog er naturligvis fortrolig.

Tal med en psykolog i dag eller bestil en tid  
Du kan bestille en tid hos online psykolog på pension.dk/sundhed eller i PensionDanmarks app ”Din Pension”. Du kan også vælge at tale med en psykolog hurtigst muligt. Online psykolog har åbent alle hverdage kl. 8-21 og i weekender og på helligdage kl. 9-17.

Du skal regne med, at samtalen med online psykolog kan vare op til 45 minutter. Sørg for at være et sted, hvor du kan tale privat og ikke bliver forstyrret undervejs.


Del: