OK2020 | 17. marts 2020

OK-forhandlinger fortsætter onsdag

Malerforbundets forhandlere mødes onsdag morgen med forhandlerne fra Dansk Byggeri og Danske Malermestre for at genoptage overenskomstforhandlingerne.

Det kommer til at foregå i forbundshuset på Nyropsgade i København. Forhandlingerne starter klokken 8.30, og der er ingen tidsmæssig bagkant.

Forhandlingsudvalgene vil sidde i hvert deres lokale, og der vil under forhandlingerne ikke være over ti personaler til stede i parternes forhandlingslokale. Dermed vil ingen af parterne bryde med regeringens seneste restriktioner om, at man maksimalt må være 10 personer forsamlet.

Forbundsformand: Vi håber, arbejdsgiverne vil forhandle selvstændigt

– Vi fortsætter forhandlingerne, fordi vi skal. Selvom Danmark lige nu er i helt ekstraordinær situation, så fastholder Forligsmanden, at vi ufortrødent kører videre med forhandlingerne, forklarer forbundsformand Martin B. Hansen og fortsætter:

– Vi er altså tvunget til at køre det her til ende, om det så kommer til at vare frem til deadlinen den 29. marts. Vi håber dog på, at arbejdsgiverne i denne omgang er klar på at forhandle selvstændigt i morgen. Men vi forventer desværre ikke den helt store forandring dér.


Del: