| 12. marts 2024

Ondt i ryggen? Du har en sundhedsordning med fysioterapeut og kiropraktor

Din pensionsordning i PensionDanmark er ikke kun en opsparing til pension. Du har også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Du er bl.a. forsikret ved:

  • kritisk sygdom
  • dødsfald
  • førtidspension og seniorpension

Samtidigt har du en sundhedsordning med bl.a. adgang til Hurtig Diagnose, behandlinger ved fysioterapeut og kiropraktor samt rådgivning.

Får du en kritisk sygdom, som er dækket af forsikringen, kan den give dig ret til et skattefrit engangsbeløb på typisk 100.000 kr.

I tilfælde af dødsfald får dine efterladte udbetalt de penge, du har sparet op. De er dog typisk sikret et mindstebeløb på 500.000 kr.

Du kan normalt få udbetalt et supplerende beløb om måneden, hvis du har fået tilkendt offentlig førtidspension/seniorpension. Visse førtidspensionister kan også få et skattefrit engangsbeløb på 100.000 kr.

Se, om dine forsikringer passer til din livssituation
Du kan justere forsikringsbeløbene op eller ned, så de passer til dig og din families behov. Og det er nemt at justere beløbet på forsikringerne – enten på PensionDanmarks app eller på hjemmesiden pension.dk. Du er også altid velkommen til at ringe til PensionDanmarks medlemsrådgivning på 7012 1330 alle hverdage kl. 8-18.


Del: