Medlemsfordele | 10. februar 2021

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Husk, at du som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden

Lægerne kan hjælpe med de fleste ting, som din egen læge hjælper med. De kan svare på spørgsmål om dit helbred og sygdomme, sende dig videre til undersøgelse og i nogle tilfælde forny recepter. Har du børn, der endnu ikke er fyldt 15 år, kan de også få hjælp.

Du kan fx bruge online læge, hvis du ikke kan finde tid til at besøge din egen læge – eller hvis du ikke kan nå det inden for din egen læges åbningstid.

Sådan gør du
Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app (”Din Pension”), så du skal enten bruge din mobil eller en tablet. Online læge har åbent alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17. Online læge er derfor et godt supplement til din egen læge.

Fragtfri levering af medicin
Har du brug for medicin, kan du vælge at bestille det hos ApoPro Online Apotek via PensionDanmarks app. Bestiller du via app’en, skal du ikke betale for fragten, og du kan både få leveret håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsrådgivning på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21. Du kan også læse mere om mulighederne i din sundhedsordning på pension.dk eller på PensionDanmarks app.


Del: