Medlemsfordele | 27. november 2019

Deltag i årets PlusKort-julekalender!

Deltag i PlusKort-julekalenderen og spil med om sæsonkort til forlystelsesparker, rejsegavekort, fjernsyn, hotelophold og meget mere.

Er du til julelege og gaver? Så vær med i årets julekalender fra PlusKort. Når du deltager, modtager du en mail med dagens låge. Jo flere låger du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du, og desto større er chancen for at vinde. Tilmeld dig nu, og spil med fra start!

Hvordan tilmelder jeg mig julekalenderen?
Du tilmelder dig online via PlusKorts hjemmeside. Husk at udfylde alle felter i tilmeldingsformularen.

Hvordan ved jeg, om jeg er tilmeldt?
Efter tilmelding får du en bekræftelse på e-mail. Derudover vil du modtage en daglig e-mail fra den 1. december og frem til juleaften med en beskrivelse af dagens præmie og sponsor samt et link til julekalenderen og dagens låge.

Hvordan deltager jeg i de daglige lodtrækninger?
Hver låge, som du modtager på e-mail, indeholder et spørgsmål med flere svarmuligheder. Det er kun muligt at svare én gang på spørgsmålet. Der trækkes automatisk lod blandt alle rigtige besvarelser, og vinderne får direkte besked og offentliggøres samtidig under ”vindere” her i julekalenderen.

Er det muligt at vinde mere end en gang?
Ja, der bliver lavet en ny trækning på samtlige deltagere, der har åbnet dagens låge og svaret rigtigt. Du kan altså være heldig at vinde noget dne 2. december og den 17. december – for eksempel.

Hvordan kan jeg se det samlede antal lodder, jeg har optjent?
Du får ikke en oversigt over dine samlede antal lodder, men du får en bekræftelse på at have fået et lod i puljen, hver gang du har svaret rigtigt på et spørgsmål.

Hvordan trækkes der lod, og hvor mange vindere er der hver dag?
Dagens vindere udtrækkes elektronisk og helt tilfældigt. Under hver låge vil det fremgå hvor mange præmier, der er sat på højkant.

Hovedpræmien udtrækkes tilfældigt blandt alle lodder. Jo flere lodder du har optjent, desto større chance er der for, at netop ét af dine lodder udtrækkes af puljen, så du vinder et rejsegavekort til FolkeFerie.dk den 24. december på 20.000 kr.

Hvorfor skal jeg indtaste min e-mailadresse, hver eneste gang jeg besøger julekalenderen for at åbne dagens låge?
For at vide hvem du er, har julekalendersiden brug for din e-mailadresse, og på den måde kan du også få direkte besked, hvis du vinder.

Hovedpræmien trækkes den 24. december
Hovedudtrækningen den 24. december sker kl. 12. Det vil sige, at du skal åbne dagens låge inden kl. 12 for at nå at få et lod med i puljen.

Afmelding
Alle tilmeldte kan selv afmelde sig julekalender igen ved at klikke i bunden af den daglige mail, som sendes ud.


Del: