Autolakerer | 18. januar 2020

Skills 2020: Her er årets vindere

Andreas Krøyer er årets bedste bygningsmalerlærling, mens Anders Bülow Andersen vinder autolakerernes konkurrence.

Tre dages intens konkurrence i Bella Center er nu overstået. Det blev Andreas Krøyer fra EUC Sjælland/Malermester Hans Larsen Næstved ApS, som løb med sejren hos bygningsmalerne. Mens Anders Bülow Andersen fra College 360/Byens Autolak ApS i Middelfart blev årets bedste autolakererlærling.

Konkurrencerne, hvor lærlinge fra 45 forskellige erhvervsuddannelser har kæmpet i forskellige discipliner inden for deres fag, har stået på siden torsdag. Og i dag blev vinderne således kåret ved det store afslutningsshow og præmierne overrakt af statsminister Mette Frederiksen (S), som også havde ros med til de mange unge mennesker:

-Man bliver simpelthen, så stolt når man sidder hernede og ser på jer. I kommer ind på scenen med rank ryg og blikket ud mod fremtiden. Der skal lyde en kæmpe tak for, at I traf det valg at tage en erhvervsfaglig uddannelse for det nemmeste er at gøre ligesom alle de andre. Men I har taget stilling – og man kan ikke noget med sine hænder, hvis ikke man har et fantastisk godt hoved. Det har I!

Du kan se billeder og video fra DM i Skills 2020 på Malerforbundets Facebook-side samt Instagram-konto.


Del: