Pension | 15. december 2020

Slip for turen til apoteket – Få din medicin bragt gratis til døren

Nu kan du slippe med at hente medicin på apoteket, når du bestiller via PensionDanmarks app. Den nye mulighed for at få levering til døren er en del af din sundhedsordning i PensionDanmark.

Har du brug for medicin, kan du vælge at bestille det hos ApoPro Online Apotek via PensionDanmarks app. Bestiller du via app’en, skal du ikke betale for fragten, og du kan både få leveret håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin.

Husk muligheden for online læge
Husk at du også kan bruge online læge via din sundhedsordning i PensionDanmark. Online læge er en videosamtale, der foregår via PensionDanmarks app (”Din Pension”) på mobiltelefon eller tablet.

Så har du travlt på arbejdet og ikke mulighed for at holde fri i den normale åbningstid, kan du fx kontakte online læge i en pause. Online læge kan på den måde være et godt supplement til din egen læge.

Du har adgang til online læge alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17. Har du børn, der endnu ikke er fyldt 15 år, kan de også få hjælp.

Har du spørgsmål til mulighederne i din sundhedsordning, er du velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsrådgivning på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21. Du kan også læse mere på PensionDanmarks app eller på pension.dk.


Del: