Medlemsfordele | 11. februar 2022

Spar penge i vinterferien

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for det endelige vinterferieprogram, så har vi samlet to forslag med en masse aktiviteter for dig og familien, hvor du tilmed får PlusKort rabat! Rabatterne er angivet i bunden af artiklen.

Sommerhus getaway

Pak familien og bilen, og kør afsted til en afkrog i Danmark, som I endnu ikke har besøgt. Har I ikke bil, så lej én hos HERTZ eller AVIS. Husk at tanke bilen med dit PlusKort Shell Card. Indkvartér jer i et lejet sommerhus fra NOVASOL eller Dancenter tæt på natur og gode vandreruter.

Start sommerhusferien med en vandretur i nærområdet med vandreudstyr fra Friluftsland. Når I kommer tilbage til huset, kan I tænde op for det lejede vildmarksbad fra vildmarksbadleje.dk. Brug ventetiden på at fordybe jer i en bog fra SAXO Premium eller en lydbog fra Mofibo. Tilbered et måltid mad fra din medbragte måltidskasse fra HelloFresh, og nyd måltidet med en god flaske vin fra Den Sidste Flaske eller en alkoholfri drink fra ISH Spirits. Skift til badetøj fra Zalando, og hop i det opvarmede vildmarksbad, mens I kigger på stjerner.

Skift så til afslappende joggingtøj fra adidas eller Reebok, og læg jer foran flimmerkassen. Stream én af jeres yndlingsserier med tv-pakke fra Allente, eller lej en af de nyeste premierefilm på Blockbuster.dk.

Storbyferie i København

Har I længe overvejet at forkæle jer selv med lækker indkvartering, sightseeing og god mad i én af Danmarks storbyer, så kan det være en ide at tage af sted i vinterferien og tilmed få PlusKort rabat på oplevelserne.

Tag et smut til København og bo centralt på ét af Arp-Hansens charmerende og stilfulde hoteller. Bo f.eks. i Nyhavn på det eksklusive Nyhavn 71, eller indkvartér jer på Tivoli Hotel, som huser flere restauranter, fitness og swimmingpool. I kan også vælge at bo godt og lidt billigere med et ophold hos Zleep Hotels, hvor I f.eks. kan bo tæt på Københavns Hovedbanegård på hippe Vesterbro.

Efter I har indkvarteret jer, kan I på underholdende vis udforske København med Solve A Mystery. Med Solve a Mystery skal I løse en mordgåde, der bygger på virkelige hændelser, med hele København som jeres legeplads. Efter I (forhåbentligt) har løst mordgåden, kan I på afslappende vis suge mere af København til jer i en flydende sauna fra Sauna by GoBoat midt i Københavns kanal med udsigt til Christiansborg.

Efter et hvil på hotelværelset kan I nyde en lækker middag med 1/3 skåret af prisen med Early Bird. Besøg f.eks. Restaurant Norrlyst, som for nylig har modtaget en Bib Gourmand, eller spis alt fra japansk, vietnamesisk, fransk, italiensk, mexicansk eller indisk til nordisk på en af de andre populære restauranter i byen.

Dagen efter kan I besøge Zoologisk Have på Frederiksberg, hvor pandaerne, elefanterne, næsehornene, isbjørnene og tigrene venter på jer.

Rabatoversigt

Hertz: 15 %

AVIS: 15 %

PlusKort Shell Card: 20-25 øre pr. L brændstof

NOVASOL: 10 %

Dancenter: 10 %

Friluftsland: 9 %

Vildmarksbadsleje.dk: 15 %

SAXO Premium: 20 %

Mofibo: 23 %

HelloFresh: 35 %

Den Sidste Flaske: 10 %

ISH Spirits: 10 %

Zalando: Særpris

adidas: 15-30 %

Reebok: 20-35 %

Allente: Særpris

Blockbuster: Op til 23 % på leje af premierefilm

Arp-Hansen Hotel Group: 9 %

Zleep Hotels: 10 %

Solve A Mystery: 25 %

Sauna by GoBoat: 700 kr.

Early Bird: 5 %

Zoologisk Have: Særpris

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori.

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.


Del: