pluskort | 23. marts 2023

Spar penge på oplevelser og familiehygge i påsken

Foråret har ramt os, og det betyder også, at en af årets helt store begivenheder venter lige om hjørnet – påsken!

Det er en tid med mange traditioner; påskefrokost med familien, oplevelser inde og ude og frem for alt tid til at samles omkring den danske hygge. Så tag familien eller vennerne med ud og lav noget sjovt i påsken og husk, at du får PlusKort rabat på oplevelserne. Herunder har vi samlet en række PlusKort rabatter, som du kan bruge i påsken.

Tivoli

Den 31. marts åbner Tivoli atter dørene for besøgende i den smukke have, som er pyntet med duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg. Kom og hils på de bløde påskelam, og gå på Æggejagt blandt sprudlende påskepynt. Der er også mulighed for at holde årets påskefrokost i en af havens mange gode restauranter. Med PlusKort får du særpris på entré og turpas.

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden i Aarhus åbner også op i påsken fra den 6. april. Glæd dig til en masse sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien. Prøv deres vilde forlystelse, Solstorm eller ta’ det helt roligt i pariserhjulet med udsigt til træernes grønne toppe og et kig ud over Smilets by. Med PlusKort sparer du op til 27 % på entrébilletter hos Tivoli Friheden.

Bakken

Den 31. marts går det løs i verdens ældste forlystelsespark – Bakken i Klampenborg -, hvor Pjerrot med åbne arme byder velkommen til sjov og ballade med gakkede forlystelser og udfordrende spilleboder med store præmier. I påsken kan du bl.a. opleve Hr. Skæg, Gurli Gris og flere vindere fra årets MGP optræde. Med PlusKort får du 20 % rabat på turbånd på Bakken.

LEGOLAND
I LEGOLAND® venter vilde sug i forlystelserne og masser af fantasifuld LEGO® leg! Prøv tre awesome forlystelser i THE LEGO® MOVIE™ World, mærk suset gennem kongeborgen i Dragen, og flyv højt til vejrs i Flying Eagle. Tag på magiske eventyr i LEGOLAND, der åbner den 1. april 2023! Med PlusKort får du op til 43 % rabat på entreen

ZOO

Besøg ZOO i påsken, og oplev mere end 4.000 fantastiske dyr, skønne legepladser og gode spisesteder for hele familien. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger, og se verden fra oven som en giraf – i Zoologisk Have København venter alverdens skønne opdagelser for dig og din familie! Med PlusKort får du 15 % rabat på entre og årskort i ZOO.

GoBoat

Pak picnickurven, fyld op på rosé- og saftevandsdepotet, og lej en GoBoat i Aarhus eller Københavns kanaler. Der findes ikke noget bedre end at opleve byen fra vandet i sin egen private båd i godt selskab med familie og venner! Båden styrer i selv og med PlusKort får du 10 % rabat mandag-torsdag og 5 % rabat fredag-søndag.

Wallmans

Bestil billetter til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen i København og glæd dig til et storslået show med musik af tidens største artister, et heftigt live-band, dans, humor og akrobatik i verdensklasse. Nyd en 4-retters menu undervejs, og besøg den festlige natklub efter showet.  Med PlusKort får du 10 % rabat.

Gavnø Slot

Besøg det idylliske Gavnø Slot på øen udenfor Næstved. Gå på opdagelse i det historiske rokokoslot, der bl.a. huser Nordeuropas største private malerisamling, herunder Danmarks største portrætsamling. Slotsparken byder på et væld af sæsonens blomster. Perfekt sted at besøge i påsken! Med PlusKort får du 20 % på entré.

HelloFresh

Propper du påsken med aktiviteter, kan overskuddet til at planlægge måltider være lig med nul. Derfor kan det være rart at have måltidskasser klar fra HelloFresh, hvor du med PlusKort sparer op til 1.245 kr. på de 5 første måltidskasser . Vælg mellem 18 opskrifter hver uge med familiefavoritter, hurtige retter, vegetariske vidundere eller klassisk mad med twists fra det store verdenskøkken.

Deal.dk og SPOTdeal.dk

På de to dealsites SPOTdeal.dk  og deal.dk finder du gode deals på hotelophold, ferier, madoplevelser, smarte produkter og wellness. Med PlusKort får du 5 % ekstra rabat oveni de gode priser.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Læs mere og hent appen her .

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her


Del: