Midtjylland | 20. december 2019

Tak for jeres engagement!

Af: Hans Martin Andersen, formand i Malernes Fagforening Midtjylland 

Jeg vil gerne takke alle medlemmerne for et godt år her i fagforeningen.

I 2019 har vi haft ekstra fokus på arbejdsmiljøet og arbejdsmiljørepræsentantens rolle og vilkår. For os udfører tillidsfolkene en uvurderlig indsats for kollegerne ude på arbejdspladsen, så opbakningen til både arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter er vigtig! 

I år har vi også spurgt jer medlemmer om, hvad I har af forventninger og krav til de kommende overenskomstforhandlinger (OK20) – Vi har lyttet til alle jeres ønsker, og taget dem med videre til forhandlingsudvalget i Malerforbundet. Tak for alle jeres svar og det gode engagement!  

Nu lurer 2020 rundt om hjørnet. Og vi skal for alvor i gang med at forhandle overenskomst til januar og et par måneder frem. Det bliver en spændende tid, og det er vigtigt, at vi først og fremmest står sammen. Ikke bare som faggruppe, men vi skal stå skulder ved skulder på tværs af fag. For sammen er vi stærkest. 

Rigtig god jul og godt nytår fra os i fagforening – Vi ses i det nye år. 

Hans Martin Andersen 

OBS: Vi holder julelukket fra den 23. december til og med den 1. januar 2020. Har du brug for vores hjælp mellem jul og nytår, kan du ringe på tlf: 27 60 55 33. 

 


Del: