Medlemsfordele | 17. juli 2019

Tid til inspiration og fordybelse? Tag på kursus med Malerforbundet!

Hvad enten du er tillidsvalgt eller almindeligt medlem, så er der lige nu masser af muligheder for at blive tilmeldt en række spændende kurser i løbet af efteråret.

Kunne du godt tænke dig at blive endnu bedre til at forhandle på din arbejdsplads? Og hvordan med det der kommunikation? Er det nemt nok? Eller trænger du til lidt inspiration?

Frygt ikke! For hvis du er tillidsvalgt i Malerforbundet er der lige nu rigtig mange muligheder for at komme med på et af vores FIU-kurser i løbet af efteråret. Det koster gratis at deltage, du får transporttilskud og Malerforbundet dækker eventuelle arbejdstab.

Du får her et overblik:

  • 2.-3. september: Malerforbundets Topmøde på Konventum i Helsingør. Tilmeldingsfrist 8. august.
  • 18.-19. september: Forhandler I på Christiansminde i Svendborg. Tilmeldingsfrist den 15. august.
  • 26. 27. september: Forhandler II på Christiansminde i Svendborg. Tilmeldingsfrist den 22. august.
  • 10.-11. december: Konflikthåndtering, sted ukendt. Tilmeldingsfrist 1. november

Er du ikke tillidsvalgt, er der andre muligheder
Hvis ikke du er tillidsvalgt i Malerforbundet, men faktisk godt kunne tænke dig at snuse lidt til, hvad det vil sige at være tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant for dine kollegaer, så har du nu muligheden for at komme på et tre dages introkursus:

  • 19.-21. november: Introkurset ”Indblik i fællesskabet” på Hotel Best Western i Fredericia.  Tilmeldingsfrist 18. september.

Alle tilmeldinger sker via din afdeling
Vil du med på et af kurserne? Eller vil du bare gerne vide lidt mere? Så tag fat i din lokale afdeling! De kan fortælle dig mere om indholdet, og det er dem, som tilmelder dig det eller de kurser, du måtte ønske at deltage i.

Du finder kontaktoplysninger på din afdeling her.

 


Del: