Lærlinge | 21. august 2023

KOM MED PÅ EFTERÅRETS FEDESTE KURSUS FOR LÆRLINGE!

Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen er nu åben for årets Vingsted Kursus.

Kurset foregår i weekenden 13.-15. oktober 2023 på Vingsted Hotel & Konferencecenter i Bredsten i det sydlige Jylland.

Vingsted Kurset er for alle lærlinge inden for bygningsmaler, autolakerer og skilteteknikfaget. Som medlem af Malerforbundet er opholdet og aktiviteterne gratis for dig. Du får også dækket transportudgifterne.

Hvad skal der ske?

Fredag eftermiddag mødes du med lærlinge fra hele landet på hotellet i Vingsted. Efter indtjekning er der hyggeligt samvær og aftensmad.

Lørdagen byder på udendørsaktiverer – Her kan du deltage i:

Virtual Reality: Løs et mordmysterie! I bliver delt på i hold, og skal ved hjælp af et VR-headset finde ud af hvem morderen er.

High Rope bane: Prøv kræfter med den nye forhindringsbane i trætoppene. Her skal du have is i maven og mod på at flytte grænser.

Strategitræet: Den ultimative samarbejdsopgave. Her skal I i hold løse en række udfordrende og sjove opgaver på den store spilleplade!

Efter de fysiske aktiviteter, afholdes der generalforsamling i MFD Ungdom. Her skal der vælges en bestyrelse for det kommende år. I alt skal 24 poster besættes, og inden da vil du få grundig information om, hvad MFD Ungdom er, hvad bestyrelsen laver samt hvad en bestyrelsespost kræver.  

Lørdag slutter vi dagen af med et brag af en fest! Temaet for festen er 80’er og 90’er neon – så husk glimmertoppen, de pangfarvede bukser og dine bedste dansesko!

Søndag står den på fordybelse. Her kan du deltage på en af følgende workshops:

Kommunikation: Her lærer du om din kommunikationsstil og du får redskaber til at kommunikere let og tydeligt samt til hvordan du undgår konflikter.

Fra svend til mester: Går du med en lille mester ”i maven”, så kom og bliv klogere på hvilke krav der stilles for at blive selvstændig og hvordan man opfører sig som elev, svend og arbejdsgiver i forhold til overenskomst m.m.

Ergonomi og værnemidler: Bliv klogere på din krop og hvordan du passer på den i dit arbejde. Få øvelser der styrker dig, så du kan undgå overbelastning. Hør om de forskellige værnemidler, som måske kan forhindre, at du ender med en arbejdsskade.

Et program med tider og praktisk info vil blive udleveret om fredagen.

Tilmeldingsfrist 13. september 2023

    Tilmelding til Vingsted kursus
    Del: