SKILLS | 17. oktober 2022

WorldSkills i autolakering: Nervøs og spændt

Casper Bjørn Christensen skal kæmpe om verdensmesterskabet i autolakering, som skydes i gang tirsdag.

Verdens 15 dygtigste autolakere skal i denne uge dyste mod hinanden i WorldSkills, verdensmesterskabet for ungefaglærte. Og som noget helt ekstraordinært foregår konkurrencen på dansk jord.

Oprindeligt skulle WorldSkills afholdes i Shanghai, men blev aflyst på grund af coronasituationen i Kina. Derfor bliver de forskellige konkurrencer i 61 håndværksfag i stedet afviklet i 15 forskellige lande. Og autolakerer-konkurrencen afholdes på College360 i Silkeborg fra den 18. til den 21. oktober. 

Her repræsenterer Casper Bjørn Christensen Danmark i verdensmesterskabet i autolakering. Op til konkurrencen, der skydes i gang tirsdag den 18. oktober, har Casper Bjørn Christensen været i hård træning.

-Jeg synes, det er vildt at få lov til at komme til WorldSkills, og så glæder jeg mig til at se, hvad de andre kan. Selve opgaven er jeg lidt nervøs og spændt på –man aner jo ikke, hvad niveauet er, udtaler Casper Bjørn Christensen i en pressemeddelelse fra SkillsDanmark.

Han går i skole på College 360 i Silkeborg og bliver udlært hos Michael Jørgensen i denne måned.

Åben for alle

Alle er velkomne til at komme forbi og overvære konkurrencen på College360 i Silkeborg. Se programmet her: https://skillsdenmark.dk/nyheder/worldskills-competition-2022-special-edition-car-painting-in-silkeborg-denmark/


Del: