Som medlem får du rabatter og billig forsikring gennem Malerforbundet

Få masser af rabatter med dit Pluskort

Som medlem af Malerforbundet modtager du automatisk et PlusKort, som sendes med posten inden for den første måned efter din indmeldelse. PlusKort er både dit medlemskort til Malerforbundet samt et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler. Med PlusKort i hånden – enten fysisk eller på mobilen – har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

Sådan virker PlusKort

Handler du i en butik, skal du blot vise dit PlusKort enten fysisk eller på mobilen for at få rabat. Ved online-køb skal du gå ind på pluskort.dk eller via app’en for at få adgang til de mange rabatkoder og unikke links.

Hent app’en

Du kan hente PlusKort-app’en til din mobil. På den måde vil du altid have dit Pluskort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events. Med app’en har du også adgang til informationer, medlemsservice og kontakt til din fagforening.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med NemID. Du kan hente PlusKort app’en i Google Play eller App store.

billig forsikring

Malerforbundet har forhandlet en aftale med Alka, som sikrer alle medlemmer en familie- og indboforsikring med ekstra god dækning. For eksempel er der ikke loft over værdien af dit samlede indbo, som hos andre forsikringsselskaber. Forsikringen dækker alle i din husstand og har navnet ’Forbunds Indboforsikring’.

Forbundsindboforsikringen består af en grundpakke med følgende dækninger:

  • Brand, indbrud og cykeltyveri – og en unik vandskadedækning.
  • Pludselige og uventede skader på dit indbo
  • Ansvarsforsikring
  • Retshjælp og psykologisk krisehjælp
  • Sumløs dækning – så er du altid rigtig dækket
  • Hjælp ved identitetstyveri

Du kan læse mere om forbundsindboforsikringen her.

gruppeliv

Malerforbundet har indgået aftale med Alka Forsikring om gruppelivsforsikring. Den er en del af dit medlemskab, og sikrer dine efterladte en sum penge, hvis du dør. Læs mere her.

Saml alle dine forsikring og få 10 % i rabat

Ved at samle alle dine øvrige forsikringer hos Alka kan du opnå endnu større besparelser. Ud over den fordelagtige forbundsindboforsikring tilbyder Alka 10 procent rabat på alle øvrige forsikringer.

Gratis ansvarsforsikring til dig mellem 18 og 25 år

Med en ansvarsforsikring får du hjælp til at betale den slags erstatninger, så du ikke skal betale af egen lomme. Det maksimale beløb, du kommer til at betale ved en skade, er 1.000 kr., som er din selvrisiko. Når du er medlem af Malerforbundet og er fra 18 år til og med 25 år, er forsikringen automatisk en del af dit medlemskab. Læs mere her

Ekstra rabat til unge under 30 år

I samarbejde med Alka tilbyder Malerforbundet et særligt tilbud til dig, som er medlem og mellem 18 og 29 år. Du kan nemlig tegne en særlig ungdomsforsikring fra 91 kroner om måneden

Læs mere på Alkas hjemmeside eller kontakt din afdeling for yderligere information.

Billigt mobilabonnement

Alka Mobil er et enkelt og billigt mobilabonnement for medlemmer af Malerforbundet og alle i deres husstand. Du behøver ikke være Alka kunde for at få mobilabonnement.

For 59 kr. om måneden får du gratis oprettelse, fri tale, fri sms og 7 GB data. 

Hvis du har brug for mere data, kan du for 79 kr. om måneden få 30 GB data, hvoraf 9 GB kan bruges i EU.

Mobilabonnementet er uden binding.

Læs mere og køb dit mobilabonnement på www.alkamobil.dk

Kom gratis på arbejdermuseet

Hvem var Thorvald Stauning? Hvordan startede Den Russiske Revolution? Og hvad er Richs kaffe for noget? Alle svarene findes på Rømersgade 22 midt i København. Bedre kendt som: Arbejdermuseet.

Som medlem af Malerforbundet kommer du og din ledsager børn gratis på museum.

Museet ligger tæt på Nørreport Station, og der er løbende spændende udstillinger og arrangementer at opleve. Du skal vise dokumentation for at du er medlem fx et brev eller mail fra fagforeningen eller dit PlusKort. Du kan læse meget mere om Arbejdermuseet og de kommende udstillinger her.