Få rabatter og billig forsikring gennem Malerforbundet

FÅ RABAT MED PLUSKORT
Som medlem af Malerforbundet modtager du automatisk et PlusKort, som sendes med posten inden for den første måned efter din indmeldelse. PlusKort er både dit medlemskort til Malerforbundet samt et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler. Med PlusKort i hånden – enten fysisk eller på mobilen – har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

Se alle dine fordele i fordelsguiden 2022 her.

Sådan opnår du rabatten
Handler du i en butik, skal du blot vise dit PlusKort enten fysisk eller på mobilen for at få rabat. Ved online-køb skal du gå ind på pluskort.dk eller via app’en for at få adgang til de mange rabatkoder og unikke links.

Sådan får du PlusKort-app’en
Du kan hente PlusKort-app’en til din mobil. På den måde vil du altid have dit Pluskort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events.Med app’en kan du tilmed finde informationer om alt fra lokalafdelinger til medlemsservice vedrørende dit fagforeningsmedlemskab.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med NemID. Du kan hente PlusKort app’en i Google Play eller App store. Du kan også sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster almindelig sms-takst. 

Få PlusKort-nyhedsbrev tilsendt direkte!
Få besked om nye aftaler, ekstraordinære kampagnerabatter, spændende events – kun for fagforeningsmedlemmer – og meget mere med Pluskort nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet her – alle tilmeldte deltager automatisk i lodtrækningen om månedens præmie.

BILLIG FORSIKRING HOS ALKA
Malerforbundet har forhandlet en aftale med Alka, som sikrer alle medlemmer en familie- og indboforsikring med ekstra god dækning. For eksempel er der ikke loft over værdien af dit samlede indbo, som hos andre forsikringsselskaber. Forsikringen dækker alle i din husstand og har navnet ’Forbunds Indboforsikring’.

Forbundsindboforsikringen består af en grundpakke med følgende dækninger:

  • Brand, indbrud og cykeltyveri – og en unik vandskadedækning.
  • Pludselige og uventede skader på dit indbo
  • Ansvarsforsikring
  • Retshjælp og psykologisk krisehjælp
  • Sumløs dækning – så er du altid rigtig dækket
  • Hjælp ved identitetstyveri

Du kan læse mere om forbundsindboforsikringen her.

Gruppeliv
Malerforbundet har indgået aftale med Alka Forsikring om gruppelivsforsikring. Den er en del af dit medlemskab, og sikrer dine efterladte en sum penge, hvis du dør. Læs mere her.

Saml dine forsikring og få 10 procent rabat
Ved at samle alle dine øvrige forsikringer hos Alka kan du opnå endnu større besparelser. Ud over den fordelagtige forbundsindboforsikring tilbyder Alka 10 procent rabat på alle øvrige forsikringer.

Ekstra rabat til unge medlemmer
I samarbejde med Alka tilbyder Malerforbundet et særligt tilbud til dig, som er medlem og mellem 18 og 29 år. Du kan nemlig tegne en særlig ungdomsforsikring fra 91 kroner om måneden (2021-pris*).

Læs mere på Alkas hjemmeside eller kontakt din afdeling for yderligere information.

Enkelt og billigt mobilabonnement

Alka Mobil er et enkelt og billigt mobilabonnement for medlemmer af Malerforbundet og alle i deres husstand. Du behøver ikke være Alka kunde for at få mobilabonnement.

For 59 kr. om måneden får du gratis oprettelse, fri tale, fri sms og 7 GB data. 

Hvis du har brug for mere data, kan du for 79 kr. om måneden få 30 GB data, hvoraf 9 GB kan bruges i EU.

Mobilabonnementet er uden binding.

Læs mere og køb dit mobilabonnement på www.alkamobil.dk

GRATIS RÅDGIVNING OM TESTAMENTE OG ÆGTEPAGT
Som medlem af Malerforbundet kan du oprette et juridisk gyldigt testamente, ægtepagt, samejekontrakt og få økonomisk rådgivning helt gratis gennem Testaviva og Arbejdernes Landsbank.  

Testaviva.dk er en ny og spændende online platform, hvor du kan tage stilling til vigtige ting som testamente, værdier, gæld eller hvad der skal ske, hvis du skal skilles. Alt bøvlet er fjernet for at gøre det så enkelt som overhovedet muligt at oprette og gemme juridiske dokumenter digitalt og sikkert.

I langt de fleste tilfælde vil du kunne klare det hele selv via platformen, men har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, kan du som medlem oven i købet få op til fem timers juridisk rådgivning – helt gratis. Besøg Testaviva her.

TAG GRATIS PÅ ARBEJDERMUSEET
Hvem var Thorvald Stauning? Hvordan startede Den Russiske Revolution? Og hvad er Richs kaffe for noget? Alle svarene findes på Rømersgade 22 midt i København. Bedre kendt som: Arbejdermuseet. Malerforbundet har nemlig indgået en støtteaftale med museet, der betyder, at forbundet hvert år giver en krone pr. medlem, mod at alle medlemmer inklusive deres partner og hjemmeboende børn kan komme gratis på museum.

Museet ligger tæt på Nørreport Station, og der er løbende spændende udstillinger og arrangementer at opleve. For eksempel juletræsfest i december måned. Du skal vise dit medlemskort for at kunne komme gratis på museum. Så husk det! Du kan læse meget mere om Arbejdermuseet og de kommende udstillinger her.