PensionDanmark | 28. juni 2022

Brug sommerferien til at tjekke forsikringerne i din pensionsordning

Din pensionsordning i PensionDanmark er både en opsparing til pensionsalderen, men indeholder også solide forsikringer. Forsikringerne kan hjælpe dig økonomisk nu og her, hvis uheldet er ude. Du er bl.a. forsikret ved:

  • førtidspension
  • visse kritiske sygdomme
  • dødsfald før pensionsalderen.

Du kan justere beløbet på dine forsikringer

Forsikringerne passer til de flestes behov, men er der sket større ændringer i dit liv, kan det være en god idé at tjekke dem. Det gælder fx hvis du for nylig er blevet gift eller skilt, har fået børn eller er blevet boligejer.

Du kan nemt hæve eller nedsætte beløbet på forsikringerne. Hvis du sætter forsikringsbeløbene op, sparer du lidt mindre op til pension. Sætter du forsikringsbeløbene ned, sparer du omvendt lidt mere op til pension.

Log ind på din pension

Du kan altid tjekke, hvordan du er forsikret via din pensionsordning. Du kan få et overblik over dine forsikringer via selskabernes app, der kan hentes i App Store eller i Google Play.

Her kan du blot søge efter PensionDanmark (”Din Pension”). Første gang du bruger app’en, skal du logge på med en pinkode, som du skal bruge NemID til. Herefter kan du frit bruge app’en – med pinkode, fingeraftryk eller FaceID.

Du kan også logge ind på PensionDanmarks hjemmeside pension.dk.


Relaterede artikler


PensionDanmark

Din sundhedsordning har åbent i sommerferien

Får du problemer med fx ryggen i din sommerferie, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks sundhedsordning.  Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og der er fri adgang til behandlinger uanset, om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller i fritiden. …


pluskort

Få rabat på sommeraktiviteter med PlusKort

Der er ferie i luften, og vi skal ud og ha’ én på opleveren! Nedenfor har vi samlet et udvalg af de mest populære oplevelser, hvor du får rabat med PlusKort. For at opnå rabatten skal du huske at købe dine billetter online inden dit besøg. LEGOLAND® i Billund Aldrig har LEGO®-universet været så populært …