PensionDanmark | 29. juni 2022

Din sundhedsordning har åbent i sommerferien

Får du problemer med fx ryggen i din sommerferie, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks sundhedsordning. 

Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og der er fri adgang til behandlinger uanset, om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller i fritiden. Du bestiller tid i PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller på pension.dk døgnet rundt. Du kan også ringe på telefon 7010 0806 til PensionDanmarks behandlingsrådgivning, der har åbent alle hverdage kl. 8-18.  

Online Læge og Online Psykolog
I sundhedsordningen har du også adgang til Online Læge og Online Psykolog, hvor du – via video – kan tale med en læge eller psykolog. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app eller via pension.dk, og det fungerer også, hvis du er i udlandet.

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.


Relaterede artikler


PensionDanmark

Brug sommerferien til at tjekke forsikringerne i din pensionsordning

Din pensionsordning i PensionDanmark er både en opsparing til pensionsalderen, men indeholder også solide forsikringer. Forsikringerne kan hjælpe dig økonomisk nu og her, hvis uheldet er ude. Du er bl.a. forsikret ved: førtidspensionvisse kritiske sygdommedødsfald før pensionsalderen. Du kan justere beløbet på dine forsikringer Forsikringerne passer til de flestes behov, men er der sket større …


pluskort

Få rabat på sommeraktiviteter med PlusKort

Der er ferie i luften, og vi skal ud og ha’ én på opleveren! Nedenfor har vi samlet et udvalg af de mest populære oplevelser, hvor du får rabat med PlusKort. For at opnå rabatten skal du huske at købe dine billetter online inden dit besøg. LEGOLAND® i Billund Aldrig har LEGO®-universet været så populært …