Aktuelle kurser for lærlinge

Kom med MFD Ungdom på kursus og mød en masse andre, der også er ved at uddanne sig til bygningsmaler, skiltetekniker og autolakerer.

MFD Ungdom afholder to kurser om året for medlemmerne. Ét om foråret i Silkeborg og ét om efteråret i Vingsted. Fælles for begge kurser er, at det er MFD Ungdom selv, som sætter programmet – og at det er fedt at være med!

Silkeborg-kurset giver dig mulighed for at dykke ned i dit fag og nørde igennem, mens Efterårskurset er en god portion socialt samvær, nye mennesker og stærke udfordringer.

Silkeborg kursus

24.-26. marts 2023 på College360 i Silkeborg

Et gratis kursus for dig, der er medlem af Malerforbundet og under uddannelse – Kom med på en weekend
spækket med faglige input, socialt samvær og spændende værksteder.
Kursus afholdes fra fredag den 24. marts 2023 kl. 19 til søndag den 26. marts kl. 12.30 Du bor på Scandic
Silkeborg. Værkstederne afholdes på skolen College360. Mad, logi og undervisning er helt gratis, og du får
også din transport dækket af Malerforbundet.

I år kan du deltage i et af følgende værksteder:

  • Airbrush – Prøv kræfter med de små sprøjter og gå I detaljen. (for auto/skilt)
  • ”Rigtig skiltetekniker” – Lav dine egne skilte med 2 forskellige teknikker; sandwichplade med plottet folie samt MDF-plade med skabelon teknik og farveefterligning. (for alle)
  • Dekoration/Pop art – et tema uden de mange regler. Farver, dekorationer og forme sættes sammen på nye måder og i nye sammenhænge. Her kommer du til at arbejde med billeder sat sammen i collageform, symbolske betydninger og abstrakte detaljer. (for alle)
  • Ådring og marmorering – stift bekendtskab med den gamle maleteknik og lær her de grundlæggende lasurteknikker, som bruges til ådring og marmorering. (for alle)
  • Microcement og spartelteknik – Skab nye overflader på gamle materialer – microcement kan noget. Prøv kræfter med nye og kendte spartelmaterialer. Her får du mulighed for at se og arbejde med produkter som dekorativ finish. (for alle)

Vi slutter af med et brag af en udklædningsfest lørdag aften. Årets tema er ’superhelte og superskurke’!

Tilmeld dig inden den 1. marts 2023!


    Tilmelding til Silkeborg kursus