Aktuelle kurser for lærlinge

Kom med MFD Ungdom på kursus og mød en masse andre, der også er ved at uddanne sig til bygningsmaler, skiltetekniker og autolakerer.

MFD Ungdom afholder to kurser om året for medlemmerne. Ét om foråret i Silkeborg og ét om efteråret i Vingsted. Fælles for begge kurser er, at det er MFD Ungdom selv, som sætter programmet – og at det er fedt at være med!

Silkeborg-kurset giver dig mulighed for at dykke ned i dit fag og nørde igennem, mens Efterårskurset er en god portion socialt samvær, nye mennesker og stærke udfordringer.

Tilmelding til Silkeborg Kursus

5.-7. april 2024 på College360 i Silkeborg

Et gratis kursus for dig, der er medlem af Malerforbundet og under uddannelse – Kom med på en weekend spækket med faglige input, socialt samvær og spændende værksteder.

Kursus afholdes fra fredag den 5. april 2023 kl. 19 til søndag den 7. april kl. 12.30. Du bor på Langsøhus og værkstederne afholdes på skolen College360. Mad, logi og undervisning er helt gratis, og du får også din transport dækket af Malerforbundet.

I år kan du deltage i følgende værksteder:

 • Airbrush – Prøv kræfter med de små sprøjter og gå I detaljen. (auto/skilt)
 • Skilt med folieteknikker – Her får du lov til at prøve kræfter med foliens fascinerende og udfordrende egenskaber. Du får mulighed for at montere folie på en kompleks flade samt være kreativ med flotte foliefarver, når du skal udvælge, sammensætte og montere folier på dit eget skilt, lige til at tage med hjem! (alle)
 • Tapetopsætning og design – Et håndlavet tapet! – På tapetværkstedet vil du komme til at designe og producere dit eget tapet og hænge det op. Du vil udfærdige et mønster med 1 – 3 farver/nuancer, som passer ind i et tapet mønster der skal laves med stencil, udføre et par baner og måske nå at hænge dem op.
 • PopArt – provokerende på den fede måde – Du kommer til at arbejde med at lave anderledes farvesætning af PopArt motiver, hvor kun din fantasi sætter grænser. Du skal arbejde med overførsel af folie og maling af motiv så det får det helt rigtige PopArt look.  (alle)

 • Microcement/spartel teknik – Prøv kræfter med forskellige spartelmaterialer, hvor du har mulighed for at se og arbejde med produkter som dekorativ finish i tre forskellige workshops. (alle)
  • Skab ny overflade på hyller med Microcement
  • Lad Rusten blive din ven og design et antikt skilt.
  • Leg og skab moderne dekorative overflader med spartelmasse og maling.

Vi slutter af med et brag af en udklædningsfest lørdag aften. Årets tema er ”Uniformer”

Tilmelding er lukket