Brug din sundhedsordning

Med Malernes Sundhedsordning kan du få personlig rådgivning om sundhed og sygdom samt tilskud til kiropraktor, fysioterapeut og massør.

Sundhedsordningen gælder for dig, som er omfattet af overenskomsterne mellem Malerforbundet i Danmark og Danske Malermestre, Dansk Byggeri eller AutoBranchens Arbejdsgiverforening.

Malerforbundets Sundhedsordning administreres af PensionDanmark og giver dig hjælp og støtte, når du har brug for det. Uanset om skaden er sket på arbejdet eller privat. Brug sundhedsordningen og få behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor eller massør, hvis du har problemer i led, muskler eller sener. Du kan også få gratis psykologhjælp, misbrugshjælp eller hjælp til at komme videre efter længere tids sygdom. 

Som noget nyt kan du – via video – tale med en læge. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app, så du kan enten bruge mobilen eller en tablet. Du har adgang til online læge alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17. Online læge er derfor et godt supplement til egen læge.

Det er helt gratis for dig som medlem af Malerforbundet! Læs mere om sundhedsordningen her.

Malernes sundhedsordning info grafik